streda 8. mája 2013

My Drugs 2.





Otvorila som dvere vošla dnu a namierila som si to rovno do miestnosti kde to mám skované. Vybrala som to pripravila , nastavila ruku a pichla som to priamo do žily. Musím priznať že zo začiatku som mala problémy lebo som sa nevedela trafiť priamo do žily ale teraz je to pre mňa hračka. Po pár minútach to začalo účinkovať a ja som sa cítila ako v raji ako keby som lietala. Dá sa povedať že všetko som mala na háku.
Mala som zatvorené oči.  Smiala som sa ako blázon. Počula som ako niekto vstúpil do izby ale ja som to ignorovala a užívala som si látku ktorú som mala v sebe. Cítila som ako ma niekto zobral do náručia a objal ma. Bolo to príjemne ale nie také príjemné ako ten pocit slobody ktorý som cítila. Po nejakej dobe som zaspala.
Zobudila som sa v mojej posteli. Presne som vedela kto ma sem preniesol. Bol to Miguel pozrela som sa na sedačku v mojej izbe. Bol tam vždy tam je iba som sa usmiala vstala som s postele , podišla som ku nemu a pohladila ho po tvári. Takto to robím vždy keď ho budím. Kebyže nie sme rodina tak by medzi nami bolo určite niečo viac ako len kamaráti. Neviem si predstaviť čo by som robila bez  neho. Miguel pomaly otvoril oči a keď ma uvidel iba sa usmial a potom ma objal.
„Ako ti je?“ „Super“ viem mala by som povedať príšerne ale tie pocity ma ovplyvňujú. „OK , tak ja idem. Za hodinu sú doma tvoji rodičia.“ „Neostaneš na noc?“  „Ak to nebude vadiť tvojim rodičom.“ „Budú radi.“ „OK , nenechal som si tu nejaké veci keď som tu bol naposledy?“ „áno sú v skrini v poslednom šuflíku. Zober si ich ja si idem dať sprchu“ „fajn. Mám ti niečo pripraviť , kým  budeš v sprche?“ „Nie alebo áno dám si nejaké ovocie“ „OK tak ide to pripraviť“ usmial sa na mňa otvoril dvere i vyšiel z izby.
Je taký milý a pozorný. Závidím dievčati čo si ho vezme.
Vošla som do kúpeľne , odlíčila sa , dala so seba dole oblečenie a vošla do sprchy. Pustila som sa seba prúd horúcej vody. Vždy tak môžem premýšľať. Po 20 minútach som vyšla von. Vysušila som si vlasy natrela telovým mliekom dala na seba župan a vošla som do izby. Otvorila som šatník a obliekla som si spodné prádlo čierne legíny a voľný pásikavý sveter. Obula som si papuče a zišla dole. Vošla som do obývačky a pozrela sa na hodiny bolo 8 hodín večer. Prešla som do kuchyne a tam stal Miguel s tanierom plného ovocia. Usmiala som sa. „S tým mi budeš musieť pomôcť!“ „veľmi  rád“ Usmial sa a prešiel okolo mňa do jedálne. Sadli sme si za stôl a začali jesť. Nechcela som aby bolo medzi nami ticho tak som trepla prvé čo ma napadlo. „Ako dlho som spala?“ „5 hodín“ „čože? Ešte že sa mi netreba učiť na zajtra do školy.“ „Hmm. Inokedy spíš len 2-3 hodinky. No neriešme to. Čo podnikneme?“ „pozrieme film?“ „prečo nie“
Dojedli sme ja som zaniesla tanier do kuchyne a Miguel išiel do mojej izby. Vyšla som hore schodmi do mojej izby a otvorila dvere. Miguel zniekym telefonoval a nevyzeral moc nadšene. Sadla  som si  na posteľ ale nič som sa nedozvedela lebo položil. Pozrel sa na mňa potom sa otočil a päsťou buchol do skrinky. Vedela som že to nie je nič dobre ale nevedela som čo.  
Tak a máte tu dalšiu čas.... dakujem za predchádzajuce komenty a MAJKY KING Dakujem si zlatý... Ak sa vám pači tak zanechajte tiež koment! 5 komentou a bude dalšia :)
  

9 komentárov: