pondelok 20. mája 2013

My Drugs 9.



 Táto časť je aj dnes niekomu venovaná. mojmu šťastkovy Máji.Skvelej babe. Dúfam že sa bude páčiť a aj ostatným. :* ♥ príjemné čítanie



Pohľad Louisa:
Už prešli dva dni čo sme sa nevideli s Alice lebo bola furt v nemocnici. Dnes som jej sľúbil že pôjdem s ňou lebo Miu pustili s nemocnice. Miguel nemôže ísť lebo je v nemocnici. Ráno som vstal ako prvý. Nikoho som nebudil umyl som si zuby upravil vlasy zuby obliekol som si čierne džiny a biele tričko s Britskou vlajkou. Trvalo mi to hodinku. Zišiel som dole do kuchyne. Bol tam len Liam. „Dobre ráno“ pozdravil som „Dobré“ odzdravil sa. „Idem ja tak sa maj.“ „čau , počkaj kde ideš.“ „veď Alice ma poprosila či s ňou nepôjdem  do nemocnice. Zabudol si?“ „Aha áno už viem.“ Otočil som sa a odišiel nastúpil som do auta naštartoval a išiel som po Alice. Zastavil som pred budovou akurát vyšla Alice. Prišla ku autu a nastúpila. „Ahoj“ povedal som s úsmevom. „Ahoj.“ Tiež sa usmiala. Naštartoval som a išiel do nemocnice. Cesta trvala asi 40 minút. Tu v Londýne to je bežné. Zaparkoval som na parkovisku vyšli sme zamkol som a vošli do nemocnice. Nasledoval som Alice. Vošla do izby bol som hneď za ňou. Na posteli som zbadal sedieť dievča. bola  oblečená. Už len čakala na nás  Mala špinavý blond a na hlave mala šiltovku a bola  pomerne dosť malá. Nohami nedočiahla na zem ale viseli jej vo vzduchu.  Hlavu otočila a pozrela na nás. Postavila sa na nohy obula a celej svojej krase sa na nás usmiala širokým úsmevom. Bola ako anjel. Podlomili sa mi kolená. Musel som sa oprieť o stenu aby som nespadol. „Konečne!“ povedala a stále sa smiala. Nemohol som s nej spustiť oči. jej oči žiarili nedočkavosťou a šťastím. LOUI! Veď máš Eleanor. Okríkol som sa „ako dlho čakáš?“ opýtala sa  Alice. A ja som sa vrátil do reality. „hodinku.“ Pokrčila ramenami. „Ideme už?!“ „áno“ Alice sa otočila a pozrela na mňa. Ja som sa narovnal a usmial sa. „Mia toto je Louis.“ Ukázala na mňa. Podskočila ku mne. „Ahoj , ja som Mia!“ usmiala sa tým dokonalým úsmevom že ukázala zuby „A-ahoj ja som Louis.“ „teší ma“ stále sa usmievala. Tiež som sa usmial. Vyšli sme z izby ma recepcii Mia vybavila ešte papiere a odišli sme. Nastúpili sme do auta. Alice dopredu a Mia dozadu. „musím si spraviť vodičský preukaz!“ Povedala Mia cestou. „prečo?“ opýtala sa Alice. „No aby som mal vlastné auto a aby som neotravovala ľudí okolo mňa kde budem niečo potrebovať.“ „Dievčatá prepáčte že ruším ale kde mám vlastne ísť.“ Ozval som sa lebo som netušil kam mám ísť. „Ku mne domou Mia si musí ešte odpočinúť.“ „JOJ! Ja už nechcem ležať! Už som celá stuhnutá!“ „a čo keby sme išli ku nám domou?“ povedal som s nádejou v očiach. „Vravela si že Mia chce hrať na gitaru tak prečo nezačať hneď?“ pozrel som sa na Miu v spätnom zrkadle. Zbadal som že je celá nadšená. „A nebola si snami 2 dni!“ povedal som ešte. Alice sa pozrela na Miu a keď videla že je šťastná tak súhlasila. Aj ja som sa potešil. Čo priam som bol nadšený.!
Prišli sme pred dom. Vošiel som do dvora. Vy pnul motor. Vystúpili sme. Odomkol som dvere najprv vošli oni a potom ja. Vyzuli sme sa. „Som doma a máme návštevu.!!!“ Zakričal som na celý dom. Počul som dupot nôh dole schodmi. Vošli sme do chodby a tam už stáli v pozore všetci.
Pohľad Mii:
Stáli tam 4 chalani a dvaja s nich mi boli veľmi povedomí. Pozrela som sa na moje tetovanie a vtedy mi to došlo. „Wow“ povedala som. Všetci sa na mňa pozreli. „Ja prepáčte ja len že vás dvoch....“ nedopovedala som „Viem poznáme sa s Harrym sme sa stretli v Tatto štúdiu.“ Usmial sa na mňa myslím že sa volal Zayn a podišiel ku mne. Prekvapilo že ma objal. Ale neprekážalo mi ti. Potom podišiel ku mne Harry a tiež ma objal. „Tak ty poznáš chalanov s 1D a nepovieš mi to?!“ povedala Alice. Vyzerala komicky J „Bolo to len raz , nepoznáme sa tak dobre.“ „No dobre. Alice nefuč sa je to smiešne.“  Provokoval ju blondiačik. Bol zlatý. „Ja sa nefučím!“ pozrela po ňom mrsko. „Alice pšššt. Inač kde ste sa stretli s Miou?“ „v Tatto štúdiu.“ Povedal Harry. „a čo si tam robila?“ opýtal sa ma Louis a usmial sa. Prebehli mnou zimomriavky. Ukázala som mu tetovanie. „wow pekné!“ „Dakujem“ podakovala som a cítila som červeň na lícach. Chvíľu bolo ticho ale našľastie to prerušila Alice.
„No Mia toto je Niall!“ ukázala na toho zlatého  blondiačika. Objal ma tak tiež. „Louisa poznáš a toto je Liam.“ Vyzeral s nich najrozumnejší. Potom sme sa ešte chvíľu rozprávali. Niall niekam odbehol ale hned sa vrátil spolu s gitarou. Začal si na ňu brnkať. Hral krásne. Asi si všimol že na neho pozerám. Usmial sa na mňa. Ja som sa tiež usmiala a zase začala červenať! Neznášam to! „Ou ved ty sa chceš učiť hrať na gitare však?“ opýtal sa. Prikývla som. Ukázal aby som si ku nemu prisadla. Poslúcha som a sadla som si vedľa neho a Louisa. „Vieš niečo hrať?“ „Možno?“ hrávala som len v škole a to ked ma nikto nevidel. Vedela som nejaké noty tak som skúšala. „Tak to skús.“ Podal mi gitaru. Ja som ju zobrala do ruky. Pozrela som sa na všetkých nadýchla a začala brnkať. Zo začiatku to bolo dobre ale potom som to dokazila. Rýchlo som prestala. Sklonila hlavu a zase som mala červené líca. Zobral si ju naspäť ku sebe. „Nebolo to až také zlé. Bude to dobre. A potom ti bude každý závidieť že Niall Horan ťa naučil  hrať na gitare.“ Tomuto som sa musela smiať vlastne sme sa začali smiať všetci. Bolo mi s nimi príjemne cítila som niečij pohľad na mne ale ked som sa na nich pozrela  nič som nezaregistrovala kto by to mohol byť. Niall stále brnkal na gitare. „Mia?“ ozval sa Loui „Hmm?“ pozrela som na neho. Boli sme pri sebe dosť blízko pozerala som sa mu do očí. Začalo mi byť srdce. Pozerali sme sa na seba a nemienila som uhnúť. Neviem prečo ale niečo ma ku nemu ťahalo. Všetko to prerušil zvonček. 




 Miin outfit
 Louiho otfit


Dalšia časť na svete :D Dúfam že sa páčila. neviem či pridám zajtra a v stredu lebo so školou pripravijeme ples . Ale ak budem mať čas tak určite pridám... KOMENTAR určite poteší :) Lova ya šťastko !♥ 


6 komentárov:

  1. nemám slov prostě super!
    -Perrie's big heart

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je to super laska! moc sa tešim na dalši! prepač že neni dlhy komentar ale som smutna a fakt nemam naladu
    I love youu !!
    -Niall´s Oreo!! <333333333333333333333333333333333333

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem !! <33333333333333333
      I love you too šmolko! ♥

      Odstrániť
  3. uzasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a dakujem ze si to venovala mne <333 je to zalate <33 a konecne a zoznamili osobne!! :DDD jaj ja mam s toho vacsiu radost ako ona sama :DD a je to uzasneeeeeeeee!!!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dakujem !! <33333333333333333
    Pre mňa to je potešenie!!

    OdpovedaťOdstrániť