streda 17. júla 2013

Náhoda? Nie! Osud? Áno! - prológ

Rozmýšľala som a napadol mi nový príbeh ktorý nebude moc dlhý. ešte neviem koľko bude mať častí ale ako 20 určite možno aj menej. možno sa podaktorým nebude páčiť lebo tam budú kladné postavy... ale aby to bolo tak ako chcem musela som ich tam dať. I Hope You Like It ♥ Your Viky ♥

Prológ:
Mnohý ľudia neveria na náhody a rovnako ani Abby. Hlavná hrdinka príbehu.  Drzá sama o sebe. Krásna a nevinná na prvý pohľad ale keď ju spoznáš zmeníš názor. Abby bude musieť stráviť nejaký čas so svojím brato Nathan a ostatnými chalanmi The Wanted čím nebué nadšená. Je zvyknutá na samotu. Jedného dňa jej do cesty vstúpi muž ktorý jej pomotá hlavu a stane sa jej terčom. Jej brat je to všetko len skomplikuje a zamotá jej hlavu. Uverí mu alebo pôjde sama zistiť pravu a nebude ho pošúvať?  Dostane čo chce? Získa ho? A čo on? Čo cíti? Nie je to žiadna náhoda ale osud. Dozviete sa  Keď budete čítať. Príbeh - Náhoda? Nie! Osud? Áno! 
  
Volám sa Abigail Sykes. Som mladšia sestra Nathan Sykes , presne toho z The Wanted.  Nie som tým moc nadšená. Predtým bol celkom v pohode ale ako sme spolu neboli zmenil sa ale nie som tu aby som vám písala aký je môj brat a aká je skupina do ktorej patrí. Idem vám rozpovedať môj príbeh. 
2.2 som oslávila 18. Môj hudobný štýl je úplne iný. Preferujem skôr 80 a 90 hity. Piesne o láske. A preto si všetci myslia že som divná že nemám štýl. Nezaujímajú ma moc dnešné celebrity až na pár výnimiek. Lady Gaga , Katy Perry , Adel a iný. Nepočúvam do konca ani svojho brata. Študujem tanec tu v Londýne. Bývam na ubytovni v škole. Na izbe som sama. Ako som vravela. Všetci na škole ma majú za blázna ale ja ich mám na háku. Šikana či podlizovanie je už u mňa zvykom. Starám sa o seba a neriešim nič čo sa o mne šíri. Viem svoje ale keď sa mi niečo nepáči poviem si svoj názor a zavriem dotyčnému pusu. Keď sa na mňa pozriete prvý krát. Možno si poviete “veď to dievča je neškodné a nevinná“ ale pravda je iná. Úplný opak. Tmavo hnedé veľké oči. Úsmev úprimný ale aj zákerný či falošný. Nik nevie aká som vo vnútri , čo cítim aká som keď ma nikto nevidí , nevie to ani môj brat.  Vlasy dlhé gaštanovej farby. Tvár čistá. Je v dobrých rukách.  Chudá vyšportovaná postava na ktorej som dlho pracovala. Kým nezískam čo chcem tak si za tým idem , stane sa to mojím terčom a ja to VŽDY získam. Neviem čo mám napísať hádam zatiaľ všetko o mne. viac sa o mne dozviete v príbehu.   
možno som začiatok mohla napísať lepšie ale bolo to spontánne a celý príbeh mám v hlave...budem sa ho pridávať často. ♥
                                                                                          Abby ;)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára