sobota 20. júla 2013

Remember Me? 14.

Nová časť. snažila som sa dlhšie keď som dlho nepridala. I Hope You Like It ♥ Your Viky ♥

  Druhý deň prebehol celkom v normále. Bella bola so svojou mamou a ja som bola na pláži. Zopár ľudí ma spoznalo a tak som sa s nimi odfotila. Vrátila som sa domou. Preobliekla som sa do šortiek a voľného trička na ramienka. Sadla som si do obývačky a zapla laptop. Prihlásila som sa na skype. Zayn bol prihláseny. Hneď mi zavolal a ja som zdvihla. „Ahoj láska.“ „Ahoj honey.“ „Chýbaš mi“ povedali sme naraz , usmiali sme sa. Počula som buchnúť dvere. Prišla Bella. „Ahoj“ „Ahoj.“ Usmiala som sa. Odišla do izby. „Ako sa máte?“ opýtal sa „ide to a čo vy?“ „ Fajn , včera som Belle čítala denník. Postupne to pôjde.“ Pousmiala som sa. „Mamííí!“ na Zayna skočil Josh. „Zlatkóo!“ skríkla som. Skoro mi spadol laptop ale zachytila som ho. Dal na obrazovku svoju malú rúčku ja som spravila to isté. „Neviem sa dočkať kedy vás znova uvidím!“ povedala som a zatlačila slzy napäť. „My tiež. Láska! Nemohla by si čítať Belle denník aj pred nami. Necháš zapnutý laptop. Budeme počúvať.“ „To by šlo...počkaj...BELLAAA!“ skríkla som. Otvorila dvere. „áno?“ povedala som jej o čo  ide súhlasila. „Super! Idem po ostatných.“ Povedal Zayn a zoskočil z postele. „ja idem po denník.“ Postavila som sa. Bella zobrala laptop a rozprávala sa s Joshom. Zobrala som zo stolíka a vrátila sa naspäť. Počula som Bellin a Joshov hlas. Prisadla som si. „na čom sa smejete?“ „povedal som tete Belle čo som spravil s Thomasom , Katharine.“ „Aha. Niečo zlé?“ nadvihla som obočie. „už ide ocko. Ahoj mami ľúbim ťa“ zakýval a ušiel. „Josh. Počkaj!“ pozrela som na Bellu. Len zdvihla ruky na obranu a ďalej sa smiala.  

Niall:
Sedel som u Louisa v obývačke a rozprávali sme sa. Prišiel Zayn. „Chalani poďte ku mne. Perrie ide čítať denník Belle pred nami.“ Pozrel som s Louisom na seba a išli sme za Zaynom. Vošli sme do jeho izby kde boli všetci. Sadli sme si a aby nás bolo všetkých vidieť. Pozrel som na obrazovku a zbadal som ju. Jej tvár čakala nedočkavo. Všetkých si nas prezrela. Nemohol som zo seba vypustiť ani hlások. Sedel som tam a pozeral na jej krásu. „OK. Môžem začať?“ všetci sme prikývli. Pozrel som na Bellu a usmial som sa. Úsmev mi opätovala a ďalej sa venovala Perrie.
Započúval som sa a vrátil sa o 10 rokov dozadu.
Flashback:
Dylan a Darcy odišli. Vybehla som hore do svojej izby. Otvorila som skriňu a dlho ale fakt dlho som do nej pozerala čo si oblečiem , niečo vhodné a niečo pohodlné .Keď si oblečiem niečo 1D budem pokladané za bláznivú fan. Ale na druhej strane by to možno chalanov potešilo. Obliekla som si aj tak niečo úplne iné. Oranžové tričko na ramienka. Biele šortky s kvetmi a slamený opasok. 
Vlasy som si učesala a nechala rozpustené. Make up som si nedala žiadny. Išla som prirodzené. Ani kúsok špiráli linky. NIČ. 
Spomínam si na ten deň keď som ju uvidel. Prirodzená a krásna ako anjel z neba. Nemohol som sa vynadívať s toľkej krásy. A potom keď som ju zbadal na koncerte v prvej rade Neskutočné. Vždy keď som mohol som sa na ňu pozeral. hlavne . Zaľúbený až po uši.
Pozrela som sa do zrkadla. Do malej tašky som si ešte zobrala. Môj mobil. Vypráznila som si skoro celú pamäť aby som mala dosť miesta na videa a fotky. Dala som to do svojho laptopu. Peňaženku a kľúče od domu. Zišla som dole s spravila si ovocnú misu. Najedla som sa. Obula som si biele convers tenisky a zamkla dom. Po ceste ku Dylanovi som si kúpila 3 fľašky 
vody. Zaklopala som na dvere domu a otvorila mi Darcy. Mala kraťasi a tričko s 1D a okolo mala ich podpisy. To tričko som jej kúpila ja keď som bola na výlete.. Stášne ich miluje. Už ako sa dozvedela že su v X factore musela vidieť všetký ich vystúpenia. A tak nakazila aj mňa One Direction.
Vošla som dnu  a dole prišiel Dylan mal na sebe modré kraťasi a biele tielko. „Ideme?“ opýtal sa. Darcy vyskočila a utekala ku dverám. Obula sa aj Dylan. Vyšli sme von. Zamkol dvere a spoločne sme vyrazili. Koncert bol ešte ďaleko tak sme išli pešo a spravili sme si prechádzku. „neviem sa dočkať až ich uvidím a Harryho. Vlastne všetkých!“ podskakovala si Darcy a nevedela o nich prestať rozprávať. Prišli sme pred arénu.niekto tam už bol.. Boli sme medzi prvými. „nebolia ťa nohy s toľkého skákania?“  zasmiala som sa. „Hmm...Nie“ znova podskočila. Zdvihla som hlavu a zbadala som ho. Pozrela som sa do jeho očí. Hneď som vedela kto to je. také modré oči má len on. Žiarili a pozreli sa práve na mňa. Zakýval nám. Dievčatá začali kričať a utekali ku nemu. Pozrel sa ešte na mňa a ja som si dala prameň vlasov za ucho a usmiala som sa. „nechceš ísť za Niallom?“ opýtal sa Dylan Darcy. „Nie. Uvidím ho na koncerte.“ Povedala a konečne si sadla na zem a pospevovala si ich pesničky. Ľudia prichádzali. Začali púšťať dnu. Stáli sme úplne v prvej rade. Darcy horela nedočkavosťou a ja tiež len som to nedávala tak najavo. „Na čo som sa to nechal nahovoriť.“ Povedal Dylan a vzdychol ako sa obzeral naokolo. Pozrela som na neho a zasmiala sa.  Svetlá zhasli. Všetci začali kričať aj a Darcy. Dylan si dal ruky na uši. Up All Night. Bola prvá pieseň. Poznala som ju naspamäť a spievala som ju s nimi vlastne všetci tu prítomný. Bolo to neskutočné nemohla som uveriť že som tu. Keď odpovedali na otázky nemohla som sa prestať smiať. Keď išli ponad nás Niall sa ma zbadal a zakýval mi. Zle som stupila a skoro som spadla ale Dylan ma zachytil. „Čo som hovoril?“ zasmiali sme sa a postrapatila som mu vlasy. Pozrela  som sa napäť hore. Pozrela som sa na neho a troška zosmutnel a pozrel sa inde. 
Keď som ju tam videl a Dylana pri nej. Myslel som si že zošaliem. Myslel som si že je to je priateľ. Vyzerali ako pár. Boli šťastný.  Nevedel som čo mám robiť. Najradšej by som vtedy zoskočil , prišiel ku nej a pobozkal ju. Stačil jeden pohľad a ukradla mi srdce. Otočil som zrak aby to nevyzeralo čudne a ďalej spieval.
 Keď  mal príhovor Harry Niall niečo šepkal ostatným chalanom. Pozreli sa naším smerom a neviem prečo ale mala som pocit ako keby pozerali na mňa. Usmiali sa. Pesnička Kiss You je moja obľúbená a keď ju spievali tak skoro každý na mňa žmurkol keď bol pri nás. Možno si to len nahováram. Veď naokolo bolo veľa dievčat. Som trápna, namýšľať si niečo čo nie je pravda. Koncert skonči. Rozlúčili sa a zmizli. Boli sme úplne vpredu takže trošku trvalo kým sme sa dostali von. Konečne čerstvý vzduch. Vyšli sme ako posledný. 
Boli sme pred mojím domom. Išla som odomknúť ale nemohla som. Nemala som tašku. „Kde mám tašku?“ pozrela som na Dylana a Darcy. Len mykli plecami. „No ták to nie je vtipné. Vráťte mi ju.“ Založila som si ruky v bok. Mala som tam všetko. Peňaženku , mobil , kľúče proste všetko. „Ja vážne neviem kde ju máš.“ Povedal vážne Dylan. Mal pravdu. Poznám ho príliš dobre na to aby som vedela kedy klame. A Darcy? Ona nič zlé neurobí ak ju k tomu nenavedie sám Dylan. „Super!“ povedala som ironicky. A sadla som si na zem. „Čo budem robiť. Doma ma zabijú.“ Hlavu som si dala do dlaní a vzdychla si. „Musela si ju stratiť na koncerte. Určite ju niekto nájde a vráti ti ju.“ Usmial sa na mňa. Oprela som sa o jeho rameno. Zazvonil mu mobil. „Mami? .... áno.....ale...dobre hneď! Ahoj..“ položil. „Darcy musíme ísť.“ Pozrel na mňa smutne. „Mám ostať?“ „Nie len choď. Ja počkám.“ Usmiala som sa. „Tak poď s nami.“ „Nie..len choďte.“ Postavili sme sa. Zobral Darcy za ruku a zakývali im. Tiež som im zakývala a sadla som si naspäť na chody. Odišli a bola som sama. Klamala som rodičia mali prísť neskoro večer. A ja neviem čo tu budem robiť. Postavila som sa a išla sa prejsť aspoň mi ubehne čas. Prechádzala som sa kade tade. Poznala som každú ulicu štvrte kde bývam. Blízko pri pláži. Išla som tam. Sadla som si na piesok a pozorovala more. Je také slobodné a tajomné. Nikdy neviete ako vás prekvapí. Čo v ňom je. sedela som a čakala. Neviem načo ale niekto si ku mne prisadol.
Tú tašku som našiel ja. Po koncerte keď všetci odišli. Prechádzal som sa po hale. Úplne vpredu som našiel tašku. Zodvihol som ju a išiel s ňou do šatne. Ukázal som ju chalanom  spoločne sme sa pozreli. Keď som sa pozrel na doklady videl som jej fotku. Bol to ako zázrak ako keby tu tašku sem stratila preto aby som ju našiel a vyhľadal ju. Zobral som tašku a išiel na adresu jej domu vrátiť jej ju.  Keď som zazvonil nik neotváral. V dome bola tma a ticho. Vyšiel som na cestu. Nevedel som čo mám robiť. Pevne som držal tašku a kráčal ani neviem kde. Stratil som sa. Dostal som sa na pláž. Poobzeral som sa uvidel sedieť dievča na piesku. To oblečenie mi bolo povedomé. Išiel som tam a sadol som si ku nej.
 Pozrela som na dotyčnú osobu. Mal na sebe okuliare a čiapku ale ja som vedela kto to je. zakryla som si rukou ústa. Nevedela som čo mám robiť. Vedľa mňa sedel Niall Horan a ja som nevedela čo mám povedať. Keby som si dala preč ruku s úst tak určite by som začala kričať. Pozerala som na neho a on na mňa. Už sa stmievalo a bol západ slnka. „Myslím že toto je tvoje.“ Usmial sa na mňa. Pozrela som na jeho ruky. Držal moju kabelku. Dala som si preč ruku. „Ďakujem.“ A zobrala som mu ju. Dotkli sme sa prstami a mne naskočili zimomriavky a šteklenie v bruchu sa zdvojnásobilo. 
Neviem čo to vtedy bolo. Bolo to len niečo ako pobláznenie alebo láska. Bol som zmätený. Ako môže byť možné sa zaľúbiť na prvý pohľad. Uhú ryť a poblázniť hlavu. Ukradnúť srdce.
 „Nepozrieš sa či máš všetko?“ pozrel na mňa. „Mala by som?“ pozrela som n neho s úsmevom. Nevedel čo povedať. Verila som mu. Veď prečo by mi odtiaľ malo niečo zmiznúť. Bola by to hlúposť. A mala som pravdu mala som tam všetko. „Ako sa ti odvďačím?“ „Stačí keď budeme tu a budeme sa rozprávať.“ Usmial sa a ja som pozrela do jeho modrých očí a žiarili ako trblietajúce sa more.
Pozrel som sa na chalanov a usmiali sa. Baby sa rozplývali ako keby pozerali zamilovaný román. Vtedy som chcel o nej zistiť niečo viac. 
„Fajn.“ Otočila som sa naspäť ku moru a pozorovala slnko. Bolo oranžovo žlté. Svietilo rovno na nás. „Čo by si chcel vedieť?“ opýtala som sa a stále pozerala rovno. „Všetko!“ cítila som jeho pohľad na mne. Ešte že svietilo to slnko a nevidel ako sa červenám. „Ako sa voláš?“ ja krava ani som sa nepredstavila.
Vede som to. Jej meno. Pozeral som si jej doklady ale nemohol som jej to povedať.
 „Gabriella.“ Povedala som a pozrela sa neho. Podal mi ruku a stisol mi ju. Nevedela som opísať moje pocity a neviem ich opísať ani teraz. Je to láska alebo som taká len preto že sa rozprávam s tým najkrajším chlapcom pod slnkom. „máš súrodencov?“ „Nie som jedináčik.“  „Priateľa?“ „Nie.“ „a ten chalan?“ zasmiala som sa. Hocikto sa nás spýta či sme pár alebo že sa ku sebe hodíme a že sme krásny pár. My s Dylanom sme sa vždy na tom len smiali.“Dylan je môj najlepší kamarát odkedy si pamätám. Nič viac. my by sme ani nemohli spolu chodiť. Je to nemožné. A Darcy je jeho sestra. Sme ako 3 najlepší súrodenci.“ „Aha.“ Zamyslela som sa. „Ako si ma našiel.?“  „Popravde som sa pozrel do kabelky a našiel som tvoju adresu. Bol som tam ale v dome nik nie je. a tak som išiel ani neviem kam. Zatúlal som sa a ocitol som  a tu. A našiel som teba.“ Usmial sa. „Povedz mi niečo o sebe ty!“ usmiala som sa na neho. „A čo také. Všetko vieš.“ Sklonil hlavu. „len to čo je na internete. Ale neverím všetkému čo tam je.“ povzbudivo som sa na neho pozrela a usmiala sa. Rozprávali sme sa dosť dlho. Už bola tma. Hviezdy na oblohe žiarili. A mňa zatriaslo. Už bolo chladno. „Je ti zima?“ „trošku“ dal si dole mikinu a dal mi ju okolo ramien. „Ďakujem.“ Usmiali se naraz a do široka. „mala by som už ísť. Rodičia už budú doma a budú mať strach.“ Postavila som sa a on so mnou. „Môžem ťa odprevadiť?“ „Budem rada.“ Postavil sa. Kráčali sme blízko seba a Niall ma chytil za ruku. Vôbec mi to neprekážalo. Bola som najšťastnejšia ale stále som nevedela čo je so mnou. kráčali sme a stále sa o ničom rozprávali. Prišli sme ku môjmu domu. „Ďakujem...za všetko.“ Dala som si dole mikinu a podala som mu ju. „Nie. Nechaj si ju.“ Vrátil mi ju. „A to ja ďakujem za krásny večer.“ Usmial sa. Stáli sme tam a pozerali si do očí. Zatvoril ich a približoval sa ku mne. Naše pery sa spojili. Zatvorila som oči. V hlave mi vybuchli ohňostroje a srdce mi išlo vyskočiť s hrude. Bol to jemný bozk. A vtedy som si uvedomila že som sa zaľúbila. Odtiahol sa. Nadýchla som sa. A pozrela som sa do jeho očí. Obidvaja sme sa usmiali. „Dobrú noc.“ „Dobrú noc.“ Naše ruky sa odpojili. Vyšla som hore schodmi a vybrala kľúče. Posledný krát som sa na neho otočila a poslala mu vzdušnú pusu. Chytil ju a priložil si ju na hruď. Zakýval mi otočil sa a kráčal preč. Vošla som dnu. Vyzula sa. Vošla som do obývačky. „Gabriella. Kde si bola?“ bola som von. Na pláži. „sama?“ nadvihla obočie. Videla na mne iné správanie. „Nie.“ Usmiala som sa najviac ako som vedela. „Idem spať.“ Objala som mamu a otca. „Dobrú noc.“ „Dobrú“ povedali naraz. Vyšla som hore do izby. Mikinu som položila na stoličku. Išla som si dať sprchu. Zmyla som zo seba pod. obmotala som okolo seba uterák a vošla do izby. S tašky som si vybrala veci a skovala ju do skrine. Na stolíku mi pípol mobil. Prišla mi správa. Otvorila som ju. Dovolil som si ukradnúť tvoju vizitku ;) už teraz mi chýbaš zasmiala som sa. Aj ty mne , kedy ťa uvidím??? Odpísal skoro hneď. Zajtra odchádzam. Je mi to ľúto ;((( zosmutnela som. Slza sa mi skotúľala po líci. Sadla som si na posteľ. Čo som si myslela. Veď je slávny. Je na turné je to jeho práca. Som hlupaňa. Zamilovala som sa. Do toho nesprávneho? Pochybujem , možno...a čo on? :(( nevedela som čo mu mám odpísať. Chcem ťa ešte vidieť. Rozlúčiť sa. Prosím. Čo teraz. Pôjdem tam a opýtam sa ho čo to pre neho znamenalo. Kde?? Odpísal okamžite. Príď pred arénu kde mám tour autobus.
Všetci ma uvidia.!!
Neboj sa. Nik sa o tom nedozvie.
Ok.
Povedal mi čas a potom sme ešte chvíľu SMS-kovali. Mobil som soložila na stolík a preobliekla sa do pyžama. Ľahla som si do mäkkej postele a zaspala som.
Tak čo? Páči? Koment poteší :) 
                                                                                                                                 Dylan
                                                                                                                                 Darcy
                                                                                 

                                                                                             
















2 komentáre: