utorok 13. augusta 2013

Always and Forever!

Konečne sa mi to podarilo. Jednodielovka špeciálne pre  Martuš Miklošova.. dúfam že sa ti bude páčiť a aj ostatným. ♥ Love you! ♥

Zobudím sa v kuchyni celá dolámaná. Schúlim sa do klbka a začnem plakať. Včerajší večer si premietam v hlave. Postavím sa len tak-tak na nohy.  Vojdem do izby, rovno do kúpeľne. Pozriem sa do zrkadla. Pod okom modrí fľak. Na krku modriny. Zdvihnem tričko, tiež modriny. Vyzlečiem zo seba oblečenie a vojdem pod sprchu. Pustím prúd horúcej vody a opatrne sa umyjem. Obtočím okolo seba uterák a vyfénujem vlasy. Vrátim sa do izby a otvorím skriňu. Dám si čierne legíny a čierny rolák, aby nebolo vidno modriny. Sadnem si na posteľ a premýšľam. Nad všetkým. Nad mojim životom. Úbohým životom. Pripomeniem si vetu, ktorú mi povedal a tak mi zničil celý život. už spolu nemôžeme ostať,  Odíď.  V ten deň sa mi zrútil svet.  Po nejakom čase som sa schopila a myslela som si že som konečne našla niekoho kto by ma mohol mať skutočne rád. Avšak mýlila som sa. Bitky kvôli somarinám, nevie ovládať hnev. Teraz ľutujem ten deň že som ho stretla a uverila som mu. Keď som sa s ním rozišla jeho kamaráti mi volali, ich priateľky. Nezdvíham  ani jednému. Ako im môžem zdvihnúť  a rozprávať sa s nimi a prestierať že sa nič nestalo. Zničil mi život už len tým že ma opustil a teraz si ho ničím ja sama že som si našla niekoho kto mi ubližuje.  Dvere buchli a ja som sa dala do pozoru. „Marry!!“ ozval sa jeho hlas na celý byt. Pomaly som vyšla z izby. „Á-áno?“ začala som sa ho báť viac a viac. „Čo kokceš ako 5 ročné decko!!?“ podišiel ku mne. „P-prepáč,“ sklonila som hlavu. Chytil mi bradu a prinútil ma aby som sa na neho pozrela. „chcem ťa!“ chytil ma za boky a pritisol ku sebe bližšie. „P-prosím“ zašepkala som. „chcem mi snáď povedať že nechceš?“ len som prikývla že s ním súhlasím. „Ale mňa to nezaujíma“ zasmial a pritisol jeho pery na tie moje. Ruky som položila na jeho hruď a odtiahla ho od seba. „Tak toto nie!“ chytil ma za plecia a sotil ma o stenu. Moje nohy to nevydržali a zošúľala som sa na zem.  Približoval sa ku mne ale zachránil ma jeho zvoniaci mobil. Ďakujem ti bože! Pomyslela som si. „teš sa na večer. Nemysli si že ťa to obide.“ Kľakol si ku mne a pobozkal ma na pery. Postavil sa. Počula som ako buchli dvere. Postavila som sa a sadla si na sedačku.  Na stolíku som mala položený mobil ktorý zavibroval. Prišla si SMS. Pozrela som sa od koho. Bola od Harry. Prosím ozvy sa. Potrebujem ťa! L. prečo mi to robí? Rozplakala som sa. Slzy dopadali na display. Položila som ho naspäť na stôl. Čelo som oprela o kolená a plakala som. 
Niekto začal silno búchať na dvere. Nechcela som ísť lebo mi to Daniel zakázal. Ale keď začal búchať ešte silnejšie tak som si pomyslela že by to mohol byť on.  Postavila som sa. Nakukla som do kukatka. Nič som nevidela lebo dotyčný ho zakryl rukou.  Opatrne som otvorila dvere do korán so sklonenou hlavou.  Pocítila som objatie. Tuhé objatie. Nohou zavrel dvere. Sikla som bolesťou. Predsa len ma silno objal. Odtiahol ma od seba. Asi si to všimol. Ja som už tušila kto to bude. Chytil mi jemne ukazovákom za bradu a zdvihol ju. Pozrela som sa do jeho nevýraznejších modrých očí. Bola v nich bolesť a smútok.  
„Marry,“ pošepkal a popri tom si prezeral moju dobitú tvár. „Čo sa ti to stalo?“ teraz sa mi pozrel do očí.
„N-nič,“ uhla som pohľadom lebo som vedela že by ma prekukol. „Nehoda“  otočila som sa a išla do obývačky. Išiel hneď za mnou.  Chytil ma za ruku a zastavil ma.  
„Neklam mi.“  Nič som nepovedala iba som ho tuho objala. Aj keď mi ublížil. Teraz som to veľmi potrebovala. Bol jediný tam nič iné mi neostávalo. Rozplakala som. Hlavu som zaborila do jeho hrude a stále plakala. Zdvihol ma zo zeme a posadil sa na sedačku.  Ja som sedela na jeho kolenách. Privinul si ma čo najbližšie ku sebe.  Kolísal nás.
„Pšššt. Neplač. Prosím neplač,“ pobozkal ma do vlasou a stisol.  Ruky som obmotala okolo jeho krku.
„Ja to už nezvládam,“ zašepkala som. „odveď ma niekde ďaleko!“ 
Sedeli sme takto dlho. Nepočítala som ani hodiny ani minúty. Proste sme len sedeli a boli ticho. Veľmi som mu bola vďačná že na mňa netlačí. Celý čas som mala zatvorené oči a vdychovala som jeho vôňu. Tak veľmi mi to chýbalo.  Dvere buchli. Ja som okamžite spozornela. Sama neviem ako ale už som stála na nohách.
„Som doma Marry. Môžeme pokračovať tam kde sme prestali!“ vošiel do obývačky a keď za mnou zbadal Louisa, napol čeľusť. Môj strach sa opäť vynoril a začala som sa celá triasť. Louis ma chytil za ruku s pripomenul i že je tu so mnou.
„Takže ty si ten dôvod prečo vyzerá takto.“ Postavil sa predo mňa.
„Že je šťastná? Áno. Je to kvôli mne,“ zbadala som jeho grimasu. „A teraz buť láskavý a nechaj ma samých aj s mojou priateľkou.“
Pozrel na mňa a ja som len prikývla aby odišiel. Nechcela som aby ublížil aj jemu. Pobozkal ma na čelo. „Always and Forever. Pamätáš?“ pošepkal a kráčal akože preč.  Buchli dvere.
Louis POV:
Otvoril som a zabuchol som dvere. Prilepil som sa na stenu a pomaly sa približoval naspäť do obývačky.
„Takže ty si ma nepočúvla. Hovoril som ti predsa že nemáš nikomu otvárať!“ kričal. Počul som úder. Pomaly som nakukol dnu. Marry ležala na zemi. Chytil ju surovo za vlasy a ťahal hore. Ruky som dal v päsť. Vošiel som dnu a napadol ho zozadu.
„takto sa ku nej správať nebudeš!“ povedal som keď sa ku mne otočil. Dal som mu dosť silnú päsť medzi oči. Cúvlo ho dozadu. Pozrel na mňa a chcel mi úder vrátiť. Včas som sa uhol a vrazil som mu ďalšiu. Spadol na zem.  Sadol som si na neho a naďalej ho udieral.
„Aspoň,“ úder
„Vieš,“ úder
„Ako,“ úder
„to,“ úder
„Bolí,“ chcel som mu dať ešte jednu. Ale jemný dotyk na pleci ma zadržal. Pozrel som hore.
„prosím nechaj ho. Poď preč!“ z oka sa jej skotúľala slza. Prikývol som. Pozrel som na neho a nemohol som si odpustiť, opľul som ho. „Úbožiak“ zašepkal som. Chytil som Marry za ruku a odišli sme. Nastúpili sme do môjho auta. Naštartoval som a dupol na plyn. Zaparkoval som v podzemnej garáži. Vystúpil som a prešiel na druhú stranu. Otvoril som dvere a Marry si zobral do náručia.  Vošiel som do bytu a spolu s ňou prešiel do spálne. Položil som ju na posteľ a prikryl. Chcel som ju nechať. Chytila ma za ruku čím ma zastavila.
„Prosím ostaň,“ pozrela sa na prázdne miesto vedľa nej. Pousmial som sa.  Ľahol som si vedľa nej. Otočila sa ku mne. Pritisol som si ju ku sebe. Pozerali sme si do očí.
„Prosím odpusť mi to. Urobil som najväčšiu sprostosť za celý môj život a teraz to nesmierne ľutujem. Marry...“ Nenechala  ma dohovoriť. Svoje pery položila na moje. Začal som spolupracovať.
„Teraz je hlavné že sme tu a spolu. Nepokaz to nejakým príhovorom. Ja som ti už odpustila dávno... uvedomila som si že život bez teba nie je ani život. Milujem ťa Tomlinson.“ Konečne som ju videl ako sa usmiala. Prehodila sa navrch. Pohladila ma po líci. Chytil som jej tvár do rúk a pobozkal ju. Prehodil som si ju pod seba. Rukami som išiel pod jej tričko. Zastal som a odtiahol sa.
„Ak nechceš...“
„Už mlč“ zasmiala sa a ja tiež. Znova som ju pobozkal. Zapojili me aj jazyk. Vyzliekol som jej rolák. Začal som ju bozkávať na krku. Keď som videl tie modriny, veľmi ma to bolelo. Je taká krehká. Nepochopím ako na ňu mohol zdvihnúť ruku. Prešiel som na kľúčnu kosť smerom dole. Nadvihol som si ju a rozopol som aj podprsenku. Letela sa rolákom.  Začal som ju bozkať na prsiach. Olízal som jej bradavku a ona vzdychla. Potom som ju bozkal medzi prsiami a išiel smerom dole. Nechával som za sebou mokrú cestičku. Bozkával som každú jednu modrinu ktorú na sebe mala. Prevalila ma. Vyzliekla mi tričko a bozkávala ma od krku na dol. Vrátila sa ku mojím perám.  Znova som získal kontrolu ja. Zachytil som lem jej legín a stiahol som jej ich dole.  Bozkával som ju na členku smerom hore. Bozky smerovali na hor. Stehna z vnútornej strany. Pobozkal som ju na nohavičky a išiel ku jej perám. Nechcel som to rýchlo a hneď. Jemne, pomaly a vášnivo, plne lásky. Sadla si na mňa. Oblízala si spodnú peru a dala mi dole nohavičky. Išla na to pomaly. Opasok, gombík, zips. Dala ich dole a rukou prešla jemne po boxerkách čo ma vzrušilo nenormálne. Obtrela som o mňa celým jej telom.  Dal som jej dole nohavičky a vrazil do nej pomaly dva prsty. Prehlo ju v chrbte a vzdychala  moje meno.  

„3 , 2, 1,“ povedala a podoprela sa lakťami. Pozrela na mňa jej sexy pohľadom a kontrol prevzala ona.  Dala mi dole boxerky a vrhla sa na môjho kamaráta Tomlinsona Juniora. Dala si ho do rúk a robila pohyb hore-dole. Už som takmer bol. Ona to presne vedela. Prestala. Zákerne sa na mňa pozrela. Už som to nevydržal. Chytil som ju za boky a prehodil ju pod seba. Rozkročila nohy a ja som do nej vošiel. Nohy obtočila okolo mojej panvy. Bolo to neuveriteľné. Po 7 mesiacoch som ju konečne mohol cítiť pri seba. Bola moja. Už ju nikdy neopustím. Nenechám ju tak ľahko odísť.  Vyvrcholili sme obaja spoločne. Unavený som svoju hlavu položil na jej prsia. Rukou mi začala česať vlasy. Pobozkal som ju. Uvedomil som si že žiadna ju nemôže nahradiť. Ona je proste výnimočná. Jediná. A len moja. Už nik toto puto nepreruší. „Milujem ťa“ zdvihol som hlavu a pozrel sa na jej usmievavú tvár.  „už som sa bála že to nepovieš.“ Čarovne sa na mňa usmiala. Zdvihol som sa a pobozkal ju. Ľahol som si vedľa nej. Svoju hlavu položila na moju hruď a objala ma. Ja som ju objal okolo ramien „Always and Forever" Obydvaja sme povedali. zasmiali sme sa a takto sme aj obidvaja zaspali.        

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára