štvrtok 7. novembra 2013

Help Me!

Zvrat
 „Nikto ťa nepozná. V dome boli muži ktorých sme zabili. Ničoho sa neboj. Dokážeme to! Volá sa Jeymi“ pobozkal ma rýchlo a zobral mi kabát. Zmizol. Fajn a teraz čo? Ktorý je ten, ktorého musím získať? Išla som rovno ku pultu. Objednala som si vodku a obzerala sa. Ale nie! Ešte tento mi tu chýbal. Styles, čo tu robí? Išiel ku mne. Prosím nie.
„Ahoj kráska!“ pošepkal my.
„Harry!“ zasyčala som a vypila poldecák vodky. Spravila som čudnú grimasu kvôli trpkej chuti v mojím ústach.
„Kde je Zayn?“ dal mi prameň vlasov za ucho. Niečo alkoholu už v sebe mal.
„Prestaň dobre?!“ odtiahla som ho odo mňa.
„Chcem ťa.“ Znova pošepkal mi do ucha a zahryzol doň.
„Prestaň.“ Sotila som ho.
„Toto mi nerob!“ chytil ma za lakeť a silno stlačil.
„Hej. Nechaj slečnu na pokoji keď si to praje.“ Prišiel ku nám jeden vyšší chlap.
„Oh. Slečna nie je sama?“ pozrel na mňa a potom na muža.
„Teraz už nie!“ povedal za mňa. Harry zdvihol ruky na obranu a odišiel.
„Takže. Ja som Jeymi.“ Vystrel ku mne ruku. Pozrela som na neho a potom na jeho ruku.
„E-ellie.“ Snažila som sa o úsmev.
„Obťažoval ťa moc?“ prisadol si.
„Nie.“ Pokrútila som hlavou. Harry ho nepoznal? Nečudujem sa. Mal v sebe viac alkoholu ako rozumu. A čo teraz? Naraz som znervóznela.
„Môžem ťa na niečo pozvať?“ usmial sa.
„Nie. Nepijem moc.“ Pozrela som na neho.
„Tak aspoň nejaký drink??“ nadvihol čierne obočie.
„Tak dobre.“ Pozrela som do jeho očí. Tak modré a veľké. Ako môže byť taký človek zlý. Vyzeral na prvý pohľad tak dobrý.... Pravda je. Zdanie klame.
Zayn POV
Išiel som do boxu tak aby som na ňu videl. Bola tak krásna. Nie Malik prestaň sa takto vyjadrovať! Bola tak sexy. Chcel som ju hneď teraz! Obzeral som sa ale nikde som Jeymiho a ostatných nevidel. Pozrel som znova na Ellie a zbadal Harryho. Čo tu ten do frasa robí? Ako vedel že tu budeme? A čo chce od Ellie? Odstrkovala ho od seba. Pokiaľ neprišiel Jeymi. Harry odišiel. Postavil som sa a išiel za ním. Stiahol som ho do kúta.
„Čo tu doparoma robíš?!“ pritlačil som ho ku stene.
„Myslel som si že sa ti zíde pomoc.“ Chytil mi ruku a dal ju preč z jeho krku. Napravil si košeľu. „Zabralo to. Nevidíš?!“
„Veď dobre ale myslím že by si všimli aj tak.“ Pozrel som na neho škaredo.
„Radšej sa nehádajme a poďme si sadnúť.“ Prikývol som. 
Sadli sme si naspäť do boxu. Pozorovali sme ich ako sa rozprávajú. Ellie vyzerala že ju to zaujíma ale nebol som si istý. Niečo jej pošuškal a ona prikývla. Postavili sa a Ellie trochu zatackalo. Jeymi ju chytil okolo pása a viedol von. Drgol som do neho a išli tiež ku východu. Boli sme tam skôr. Skovali sme sa ku jej autu a čakali kým vyjdú.
Ellie POV
„Ideme niekam kde sme sami?“ pošepkal mi.
„Tak fajn. Nastúp.“ Žmurkla som na neho a išla ku môjmu autu.
„Kam si myslíš že ideš?!“ začínala som sa báť. Bol opitý a mne sa to nepáčilo. Môj kabát mal Zayn. Mala som v ňom mobil. Nemôžem mu ani zavolať. Bola mi zima. Doparoma akosi sa to vymklo z pod kontroly.
„Tak dobre. Idem si iba do auta po kabát. Je mi zima.“ Usmiala som sa na neho.
„Rýchlo.“ Pustil ma a odchrachlil si. Odporné. Fuj! Nemám ani kľúče čo teraz. Dobehla som ku autu.
„Ellie!“ zašepkal Zayn. Pribehla som na druhú stranu auta a objala ho.
„Čo teraz. Chce aby som išla s ním.“ V očiach som mala strach.
„Tak choď.“ Podal mi kabát.
„Ale Zayn... dohodli sme sa inak.“ Pozrela som na neho a vybrala kľúče od auta.
„Viem. Ale radšej mu nevzdoruj. Bude to lepšie. Ver mi.“ Pohladil ma po tvári.
„OK.“ Odomkla som auto a vybrala zbraň. Dala som si ju do kešene z vnútra. Vrecko bolo väčšie. Akurát na zbraň. Ešte že som si tento kabát kúpila. Zapla som kombíky a zamkla auto.
„Pôjdeme rovno za vami.“ Pošepkal mi pri čom ma pobozkal na krk. Zamrazilo ma. Odtiahla som sa od neho a išla naspäť.
„Som tu.“ Usmiala som sa nevinne.
„Tak poďme.“ Znova ma objal okolo pása.
Nastúpili sme do jeho audi a vyrazili. Išiel cez centrum. Pozrela som do spätného zrkadla. Uvidela som Zayna. Bol taký krásny v nočnom svetle a ku tomu aj nahnevaný. Nemyslím že na mňa. Uľavilo sa mi keď som vedela že ide za nami.
„Troška rýchlosti nezaškodí.“ Uchechtal sa Jeymi a dupol na plyn. Cesta už nebola bezpečná. Išiel šialené rýchlo plus pod vplyvom alkoholu. Začala som sa modliť. Zayna som už nevidela. Zabočil na nejakú ulicu a potom ďalšiu. Zastavil pred budovou.
„Vystúp.“ Zavrčal. Poslúchla som ho. Išli sme dnu.
Stále ma držal okolo pása ako keby som chcela utiecť. Ak by som nevedela do čoho ide. Začala by som utekať. Kde si Zayn keď ťa potrebujem? Vošli sme dnu až niekde na poschodie na koniec chodby.
„Každá kurva mi naletela a ty nie si výnimka.“ Otvoril dvere.
„P-prosím?“ pozrela som na neho. Zasmial a a sotil ma dnu. Zamkol.
Čo to má znamenať? Nie toto nie! Bola tu tma. Už som mala dôvod na strach. Začali mi tiecť szly. Rukami som hmatala po stene aby som našla vypínač na svetlo ale nikde nebol. O niečo som zakopla a spadla na zem. Na čo mi bola do paroma tá zbraň. Pálilo ma koleno. Prešla som prstami po ňom. Cítila som krv. Vytiahla som mobil. ŽIADNY SIGNÁL! Tak to je už zlý sen. Kričať a búchať na dvere by bolo zbytočné. Na tým som ani neuvažovala. Bola tu zima. Nič som nevidela iba slabé svetlo mesiaca čo prenikalo cez okno. Podišla som ku nemu a chcela ho otvoriť. Nedalo sa. Skúšala som všetko. Bolo zamknuté. Ak by som niečo videla. Keby tu niečo bolo čím by som to mohla rozbiť. Pištoľ? Kým vyjdem. Príde a zabije ma. Potrebujem niečo iné. Hmatala som ďalej. Ruky sa dotkli niečoho mäkkého. Bola to posteľ. Sadla som si a rozplakala sa.
„Zayn.“ Pošepkala som. schúlila som sa do klbka. Teraz môžem jedine čakať na zázrak alias Zayn. Nič iné mi neostávalo. Teraz nie.
Zayn POV
Ako to že mi utiekli. Išiel som presne za nimi. Kde odbočil ten sukin syn že ich nemôžem nájsť. Autom som prechádzal všade ale márne. Nikde nič. Ani jeho auto. Miesto kde by mohli byť. Hlavné že nevie že je to Ianova sestra. to by bolo peklo. nikdy by som ju už nenašiel. NIKDY!  Išiel som domov. Zaparkoval som na dvore a vystúpil. Odomkol som a buchol dverami.
„KURVA!!“ skríkol som. vytiahol som mobil a vytočil jej číslo. Nič. Vypnutá. Prečo si ho vypla?
„Zayn už ste tu?“ pribehol Liama za ním Louis. Hodil som mobil o stenu.
„Čo tu vi robíte!!? Hovoril som aby ste sledovali všetko naokolo!“ kričal som na nich.
„Nie Zayn. Povedal si aby sme ostali a Niall s Harrym a Cheryl išli s tebou.“ Povedal Liam.
„Čo sa stalo?“ opýtal sa Louis.
„Uniesol ju. Ten kokot ju uniesol!“ sadol som si. „Sledoval som ich a naraz som ich stratil!“ naspäť som sa postavil.
Čo ak jej niečo urobí. Ak sa jej dotkne tak hneď ako ho nájdem mu rozkopem gule! Jeden odporný slizký had. Čo si myslí? Keby som tak vedel kde ju mám hľadať. Kde by mohol byť. Kam by ju odniesol. Kde má nový úkryt. Začínal som ľutovať že som s  týmto súhlasil. Nebral som do úvahy žiadne chyby a takto to dopadlo. Som debil, debil! Nikdy sa mi nič nekazilo tak prečo teraz? Ale teraz tu je aj Jeymi. Ten idiot, ktorý nemá nič. Teda aspoň nemal. Bol dlho preč a ja neviem kde a čo tam robil. Musí zomrieť. Ellie si zobrala zbraň možno ho zabila a o chvíľu sa vráti. Nejakú nádej som získal. Neveril som jej moc ale nič iné mi neostávalo. Pocit že by zomrela ona alebo by sa jej dotýkal okrem mňa niekto iný je príšerný. Nedokázal som ani pri tomto sa zmeniť. Niečo ma ku nej priťahuje. Predstava že je s niekým iným ma zožiera. Za ten mesiac som nedokázal sa vrátiť tam kde som bol. Pracoval som až moc dostatočne a nič. V kuse je vo mne. V mojej hlave.
Neviem ako dlho som takto sedel a premýšľal ale zdalo sa mi že je to celú večnosť.
„Koľko je hodín?“ otriasol som sa.
„11 PM.“ Povedal Louis.
Nič. Neprišla. Nie je tu. Určite sa jej niečo stalo.
„Prešla ďalšia hodina a nič. Kde je Niall a ostatný!“ začínal som byť viac nahnevaný ako obvykle.
Prišli Harry a Cheryl. Louis im všetko povedal ďalej odo mňa lebo by som im asi od zlosti vrazil. Nič nevedeli. Hľadali a nič.
„Doparoma!“ zasyčal som. Presedeli sme takto skoro celú noc. Pozrel som na hodiny. 3 hodiny ráno. Koľko ešte. Ostával mi už iba Niall. Kde do pekla išiel keď sa ešte nevrátil?!
„ZAYN!“ vbehol dnu.
„Hľadal som a našiel som... neskôr všetko vysvetlím. Teraz poďme!“ vybehol naspäť von a ja hneď za ním. Idem si po teba Ellie. Už budeš pri mne. Nastúpili sme každý do svojho auta. Išiel som rovno za Niallom a ostatný za mnou. išli sme cca 30 minút. Niall zastal v uličke. Všetci sme boli v jednom rade a na raz vystúpili. Vytiahol som moju krásnu pozlátenú zbraň. Nabil som ju.
„Sú na druhej ulici v budove. Museli sme zastaviť tu aby sme neboli nápadný. Sú tu len dva vchody.“ Hneď sme sa rozdelili. Ja, Niall a Liam. No a Harry, Cheryl a Louis išli zozadu.
„Zabiť každého jedného!“ zavelil som a rozdelili sa.
Prešli sme okolo jeho auta. Potichu sme vošli dnu. Všade bolo šero. Aspoň že tak. Na prízemí nikto nebol. Po schodoch sme išli na ďalšie poschodie kde ostal Liam. Išli sme vyššie a tam bol Niall a nakoniec som išiel ja na tretie. Išiel som rovno. Niekto vyšiel z miestnosti odkiaľ išiel smiech. Skoval som sa naspäť za roh. Išiel ku mne. Vytiahol som z vrecka boxer a dal si ho na ruku. Keď bol dostatočne blízko, vyšiel som a dal mu to rovno pod krk aby nevykríkol. Kopol som mu do brucha a pár úderov do tváre. Ostal v bezvedomí. Z opačnej strany vyšiel Liam.
„Prečo si tu?“ pošepkal som
„Nie sme tu sami dvaja.“ Pozrel na mňa. Pokrútil som hlavou a išli sme ďalej.
„Sú tam.“ ukázal som na dvere pred ktorými sme stali.
„Teraz nie.“ Chytil ma za lakeť.
„Čo ak je tam a užívajú si na nej.“ Zamračil som sa.
„Nemyslím si.“ Zaťal som čeľusť.
„Kde je?“ otváral som každé dvere. Bol som nervózny. Išiel som otvoriť ďalšie. Tie som neotvoril ale nabúral do nich. Ak tu nie je ona tak neviem. Liam ma odsunul a podujal sa toho.
„Rýchlo.“ Zavrčal som. dvere sa od miestnosti otvárali. Muž sa otočil ku nám a zbadal nás. Okamžite som vystrelil a trafil som rovno. Liam ma vtiahol dnu a zavrel dvere.
„Ďakujem.“ Vydýchol som.
„Zayn.“ Ozvala sa Ellie.
„Ellie.“ Vzdychol som. Bola tak vyľakaná a uplakaná. Uväznil som ju vo svojom objatí.     
Ellie POV
Kde je? bojí sa vlastne o mňa? Neverím tomu moc ale dúfam že áno. Veď môže ma nahradiť aj iná. Celý čas som plakala. Ako dlho tu bude? Ako dlho budem čakať?  Hodina sa mi zdala dlhá ako deň. Všade tma. Vonku stále tma. Bol spln. Nikdy som nemohla spať keď je spln. Nedovolil mi to aby som spala práve ten mesiac. Ako keby mi dával energiu nespať. Vždy som sa čudovala že som niekedy dokázala celú noc pozerať TV alebo čítať knihy. Inokedy som sedela na hojdačke a len tak pozerala. Všetko už poznám na s pamäť okolo domu ale vždy sa neviem vynadívať takej kráse. Tej noci.
Počula som za dverami škrabanie. Sadla som si  a vystrašene čakala čo sa bude diať. Padol vystrel a ja som podskočila na mieste. Dvere sa zabuchli a zbadala som dva tiene.
„Ďakujem.“ Je tu. On je naozaj tu! Ďakujem bože!
„Zayn.“ Povedala som s úľavou. Videla som rozmazane lebo nebolo ešte také svetlo.
„Ellie.“ Povedal tiež s úľavou a silno ma objal ako ja jeho. Bolo to také.. neopísateľné. Šťastná že je tu. Strach čo bude ďalej.
„Prepáč mi to.“ Pošepkala som.
„Neospravedlňuj sa znova. Hlavné je že si v poriadku. Urobil ti niečo?“ Odtiahol sa.
„Nie.“ Pokrútila som hlavou.
„Má šťastie ale aj tak teraz zomrie. Vyber si zbraň. Teraz som tu ja a všetci ostatný. Nemusíš sa ničoho báť. Teraz sa ti nič nestane.“ Vybrala som zbraň a nabila ju. Zayn ma chytil za ruku a silno stisol. Liam otvoril dvere a hneď vyzneli výstrely. Liam vystrelil tiež a niekoho zasiahol lebo bolo počuť výkrik. Zayn na mňa pozrel. Stisla som pevne zbraň a prst dala ku spúšti. Nastrčil sa a hneď vystrelil pár krát za sebou. Pritlačil si ma ku sebe a vyšiel von. Už tu nebol nik. Išli sme ďalej. Došli sme ku mužom a Liam im odhodil zbrane preč. Bolo ich tu možno 8 a viac.. Nepočítala som to. Zayn ma na malú chvíľu pustil a naklonil sa ku jednému chlapovi. Asi ho poznal lebo ho prehľadával.
„Odhoď zbraň inak zomrie.“ Chytil ma za ústa tvrdý stisk a pritlačil na svoje telo. priložil mi zbraň na spánok a rukou prešil pod krk a stačil. Bolelo to. Zabraňovalo mi to poriadne nadýchnuť sa. Vyleteli mi slzy.
Ellie tvoja ruka predsa! Nevšimol si ju. Nevie že som aj ja ozbrojená. Otočila som opatrne ruku ku jeho boku a ani som sa ho ňou nedotkla a vystrelila som. Pustil ma.
Až teraz som si uvedomila že ma bolia nohy od vysokých topánok ako som ho do tej rana kopla. Všetok strach zmizol a ja som namieril zbraň ku jeho hlave. Zavrela som oči a vystreli druhý krát. Skonal.
„Perfektné.“ Chytil ma Zayn za ruku a ešte ho stihol opľuť. „Tešilo ma.“ Povedal a išli sme ďalej. Začalo sa strieľať všade. Ja som zabila vodcu. Naozaj som ho zabila ja. Tým som možno zachránila kopec ďalších obetí, ktoré by skončili ako ja. Vychádzali sme dole po schodoch.
„Aaa. Ty sukyn syn.“ Vykríkol Niall a 5 krát za sebou vystrelil do jedného muža. Skoval sa a sadol na zem.
„Niall.“ Kľakla som si ku nemu.
„Je mi fajn.“ Pozrel na mňa.
„Iba si postrelený.“ Zamračila som sa na neho.
„Niall dávam ti ju na starosť.“ Povedal Zayn.
„Čo nie Zayn. Nenechám ťa tu.“
„Niall sa o teba postará. Ja budem v poriadku. Nie som postrelený. Choďte.“ Pobozkal ma. Niall ma chytil za ruku a išli sme dole. Ja som sa obzerala za nás. Niall vystrelil. Za nami išiel ďalší tak som tiež vystrelila. Sadol si na zem ale znova sa postavil. Začali sme utekať. Myslela som že si dolámem nohy. Zastali sme až von za autom. Čupli sme si a zhlboka dýchali.
Niall na mňa pozrel. V jeho očiach som nič nevidela iba nenávisť a chlad.
„Na 3 utekáme.“ Pozrel znova na mňa.
„1..2..3!“ postavili sme sa a utekali. Vybehlo na nás pár výstrelov ale nezasiahli ani jedného. Zabehli sme za ulicu. Niall mi dal kľúče. Nastúpili sme. Cítila som sa ako v akčnom filme.
„Pôjdeš rovno a potom doľava.“ Zavrel dvere. naštartovala som a dupla na plyn. Prehodila som si rýchlosť a vyštartovala. Išla som rovno a potom doľava ako mi povedal. Vyšli sme na hlavnú cestu.

Začalo vychádzať slnko. Všetko bolo červeno oranžové. Išla som čo najrýchlejšie. Cesty boli prázdne čo mi vyhovovalo. Odbočila som doprava a išla do vily. Zaparkovala som v garáži. Konečne som si poriadne vydýchla. Všetko vo mne opadlo. Vystúpili sme a išli dnu. Ale spokojná som bola až keď prišiel Zayn. 
NEW! Dnes ešte jedna. A posledná. OD zajtra budem časti pridávať po jednej :D Musím lebo by som musela písať vkuse a to nestíham. predsa tu je aj škola. Som na základnej posledný ročník a musím makať. Takže cez víkend znova napíšem dopredu a budem pridávať ďalej. 
Inak, páčila sa časť? Čo Ellie? Unes? Zayn? Harry? proste všetci. onedlho sa bude so všetkými chalanmi zbližovať. Pri každej časti strávi jeden deň s nimi. O Harrym už viete. Teraz príde na rad Zayn a neskôr ostatný ale to teraz ž predbieham... :D :D So.. Okomentujte ako vždy. Chcela by som teraz dlhší názor ak si myslíte že to bude pokračovať? Hádam ste sa dostali až ku koncu ;) :D 
HOPE U LIKE U IT ♥
♥ Najkrajší ;) ♥



2 komentáre:

  1. Takže je to úžasne :3 tesim sa na dalsiu :D Unos super :D Ellie taka mafianka proste bomba :D Zayn si zacina uvedomovat ze sa zamiloval :D Harry proste Harry :D Je to uzasne strasne super to pises :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Začnime pekne od začiatku perfektný mafiansky prepad napísala si to ako profíčka. Potom únos grandiozny :D nápad a chalani a potom tá prestrelka proste úžasne. Mafianka Elie :D to sa jej vážne hodí. A teraz prišiel na rad Zayn, myslím že začal vykazovať príznaky choroby zvanej láska :) :D :). B. J.

    OdpovedaťOdstrániť