utorok 26. novembra 2013

Help Me!

POMOC
Jeho tvár bola sklonená ale hneď som vedela kto to je. prezradili ho tak viac menej strapaté vlasy.  Zdvihla som mu hlavu a jeho prenikavo modré oči do mňa hlboko pozerali bez žiadnych citov. Boli prázdne. Je možné že taký človek existuje? Jedine on nepreukázal svoju jemnú stránku. Pocítila som pri ňom prvý krát strach.
„Louis... to ty?“  otvorila som dlaň na ktorej bol papierik. Bol ticho. Iba sa otočil a išiel niekde do uličky. Čo robí?! Išla som rovno za ním.
„Louis!“ postavila som sa pred neho. „Odpovedz mi!“ pozerala som sa do jeho očí bez toho aby som z nich niečo vyčítala.
Pozrel za mňa a povzdychol si. Otočila som sa a tak kde sa pozeral a vtedy som upadla do bezvedomia.

Moje zachcené oči sa tíško pootvorili. Boli ospalé a moja hlava ma strašne bolela. Zaprela som sa rukou a tvrdú zem a nažila sa postaviť. Neudržala som sa a znova som spadla. Moje telo bolo slabé. Pomaly som sa nadýchla a skúsila to znova.  Bezúspešne.  Chytila som sa na miesto hlavy kde ma to bolelo.  Bola tu tma. Nič poriadne som nevidela iba pochmúrne som zistila kde sú dvere.. Prenikalo z pod nich menšie svetlo. LOUIS! Čo to urobil? Prečo mi to urobil? Ruky som dala do vačiek kabátu ale nemala som tam nič.  Postavila som sa. podišla som ku dverám a tresla do nich. Ruka ma zaštípala. Super zistila som že sú železné. Zaštrngali kľúče.  Cúvala som dozadu a čakala čo bude ďalej.  Dnu vošla osoba vyššia ako Louis. Kto je ešte za tým?! Doparoma. Či som ja hlúpa už! Krava Ellie, krava si! Prečo si za ním išla?!
„Hovoril som že budeš moja!“ ozval sa chrapľavý hlas. Preglgla som na prázdno tak že to počul v tom tichu aj on.  Vážne som hlúpa ak ma nenapadol ako prvý.
„Čo chceš? Pusti ma!“ išla som ku nemu.  „Harry!“  chytil ma silno a nechcel pustiť.
„Pusti ma!!“ bila som ho ako som vedela a mala možnosť. 
„Tu rozkazujem ja. Sme v mojom dome!“  povedal hrubo.  Neboli u neho známky po  správaní aké som ja poznala.  Sršala z neho nenávisť.
„Harry prosím. Musím ísť domov! Čaká na mňa Zayn!“ pozerala som na neho. Jeho úder rukou ma vyviedol z miery.
„To menu tu už viac nechcem počuť!“ skríkol a pritisol ma ku stene.
„Si blázon!“  držala som si líce.
„Som. No, blázon som jedine do tebe.“ Pritlačil ma ku stene a dýchal mi na tvár.
„Prestaň Harry!“  chcela som ho odtlačiť ale bezúspešne.
„Páči sa mi ako vyslovuješ moje meno.“ Pošepkal mi do ucha. Dal mi vlasy preč z tváre a pobozkal ma na líce, na ktoré ma udrel. „prepáč za tu facku.“ Znova pošepkal.
Je čistý blázon! Teraz si uvedomuje ako som musela byť slepá. Nevšimnúť si to. Spala som ním a dokonca som ho možno aj milovala istým spôsobom. Som hlúpa, hlúpa! Túto jedinú vec si neodpustím nikdy v živote!!!
„Tak veľmi po tebe túžim.“  Perverzným pohľadom ma skenoval.
„Ale ešte nie. Musíš si tu zvyknúť!“ pohladil ma po líci a pobozkal ma na čelo.
„Takto sa ma môže dotýkať jedine Zayn!“ zavrčala som. ruku som mu dala preč z tváre. Bojovala by som aj fyzicky ale moje telo bolo oslabnuté slabé.
Zamračil sa a znova ma drel.  „Už nie je Zayn! Si len ty a ja!!! Si moja!“ triasol so mnou.
Zaštípali ma oči. Pustil ma a ja som sa zošuchla na zem. Zatvoril za sebou silno dvere. hlavu som dala do dlaní a rozplakala som sa. čo sa to stalo preboha?
Zayn POV
Zazvonil zvonček. Myslel som si že je to Ellie ale ona by mala kľúče.  Namiesto nej tam stála Jane. Bola zadychčané a preľakaná.
„Jane?“ pustil som ju dnu. Otočila sa naspäť ku mne a už so slzami v očiach. „Poď dnu. A kde je Ellie?“ vošli sme do obývačky.
„Veď práve. Kde je?“ vzlykla. „Niekam si odskočila. Bolo to normálne ale po 15 minútach to už bolo nepríjemné.  Postavila som sa a išla som ju hľadať. Prešla som okolo uličky kde som videla niečo na zemi a dosť podozrivé. Bol to jej mobil s kľúčmi od auta a peňaženka. Zobrala som to. Zaplatila som v reštaurácii kde sme boli a išla tu.“ Sadla si na sedačku a rozplakala sa.
Pichlo my pri srdci. Moja Ellie zmizla. Niekto ju uniesol. Moju Ellie niekto uniesol a kto vie čo robí. Nahromadila sa vo mne zároveň aj veľké zlosť z toho že sa jej nejaký idiot dotýka! Zabijem ho hneď ako ju nájdem.
„Je to moja chyba.“ Vzlykla.
„Nie. Nevedela si to.“ Prisadol som si ku nej.
Oprela sa o sedačku a snažila sa dýchať. Zobral som mobil s kľúčmi zo stolíka.
„Kam ideš?“  postavila sa ku mne.
„Budem ju hľadať. Aj keby som mal prejsť každý kúsok a kút Londýna. Nájdem ju!“  išiel som von.
„Počkaj! Chcem ti pomôcť.“  Zastavila ma.
„Pomôžeš mi ak tu na chvíľu ostaneš a postrážiš Diaru. Hlavne jej nič nehovor.“  Zatiaľ som sa obul.
„Tak fajn.“  Vydýchla.
Otvoril so dvere a zabuchol ich. Nastúpil som do auta a ako blázon som išiel za Liamom. Prekračoval som všetky rýchlosti a keď som prešiel na červenú len tak, tak som sa nezabil. To bude mastná pokuta!  Zastal som tak že až zapišťali gumy na aute. Vystúpil som a utekal dnu.  Zabúchal som mu na dvere. Dovalila sa tu Cheryl. Bez pozvania som vtrhol dnu. Vyšiel som po schodoch do obývacej časti domu. Liam bol rozvalený na sedačke a skenoval televízor.
„Ide o život?“ zasmial sa.
„predstav si že áno. Niekto uniesol Ellie!“ povedal som hlasno. „Tak zdvihni tu riť a ideš mi pomôcť.“ Ukázal som mu aby vypadol sa obliecť. bez slova zmizol do izby zatiaľ čo Cheryl na mňa pozerala.
„Do riti. Ako je to možné?“ chodila po izbe hore dolu.
„Choď ku mne domov. Je tam Jane. Ona s ňou bola. Nech ti to povie teraz nemám čas o tom rozprávať.“ Pozrel som na ňu. Liam sa doteperil a išli sme dole.  Obul sa zobral si čiernu kožienku a išli sme. keď sme nastúpili do auta opýtal sa:
„Kam chceš ísť?“ pozeral na mňa.
„Za Harrym!“ dupol som na plyn a už išiel na predmestie ku nemu domov.  
Ellie POV
Hlavu som mala opretú o stenu a vkuse plakala. Dnu vpálil Harry a bol dosť nasratý.
„Raz zakričíš tak ťa zabijem pre ním!“  skríkol na mňa.  Ticho som pozerala pre seba.
„Počula si ma?“ zatriasol so mnou. „Ani slovko!“ priložil mi prst ku ústam.  Dala som hlavu na bok aby sama nedotýkal. Načo by som už len kričala. Postavil sa a odišiel.
Onedlho bolo počuť krik. „Kde je ty idiot?!“ začula som Zaynov krik. Niečo vo mne sa prebudilo a pribehla som ku dverám. Chcela som buchnúť  na ne ale jeho slová ma zastavili. Tak by som ho už nikdy neuvidela. Teraz mám aspoň nejakú nádej.  Kľakla som si a rozplakala sa. Prečo?!  
Začali sa hádať. Začula som aj Liama. Tak kúsok je odo mňa a ani o tom nevie. Chcela som kričať aby ma počul. Chcem byť doma pri ňom v jeho náručí. Ale tento psychopat mi to nedovolí.
„Ak si za tým. Ja to zistím a zabijem ťa!“ skríkol na neho. Bolo ticho a už iba buchli dvere. odišiel.  Sadla som si vedľa dverí a čakala na neho. Určite tu príde.
„Poslúchla si ma.“ Povedal keď vošiel dnu. Čo najškaredšie som ho prebodávala pohľadom.  Chytil ma a postavil ma. Zakrútilo sa mi v hlave a kolená sa mi podlomili.
„Ellie.“ Zachytil ma včas.
„Harry pusti ma prosím.“ Zakňučala som.
„Musíš sa vyspať.“ Zobral ma na ruky a viac neviem.
O týždeň neskôr:
Som tu týždeň. Som zamknutá v nejakej izbe. Je to odporné ako vo väznici. A najhoršie na tom je že všetko čo zjem onedlho vyvrátim naspäť do záchodovej mise a stále spím. Je mi na nič. Chcem sa odtiaľto dostať. Skúšala som obloky ale zamkol ich. Idiot sprostý. Čo týmto chce dokázať.
„Ahoj princezná.“ Vošiel dnu.
„Vypadni.“ Zavrčala som. iba sa zasmial a sadol si ku mne. Chcel sa ma dotknúť ale odstrčila som ho.  „Povedala som že okrem Zayna sa ma nik nedotkne.“ Prepichovala som ho pohľadom ako zakaždým keď sa tu zjaví.
„Ak ho neprestaneš spomínať..“ stisol päste.
Prerušila som ho. „Tak čo udrieš ma ako vždy keď poviem jeho meno? Zayn!! ZAYN!! Iba jeho milujem. Zayn je môj život.“ kričala som na neho.
„nemiluje š ho!“ zdrapil a tlačil ma do postele. „Už tu Zayn nie je. Harry. Harry je tvoj život! !rozumieš?!“  ziapal ako nepríčetný.
„Pusti ma.“ Búchala som mu do hrude.
„Pomôžem ti na neho zabudnúť. A budeš milovať iba mňa tak ako ja teba!“ povedal už pokojnejšie a približoval sa ku mne.  Jednu ruku som mala voľnú a dala som mu facku.
„Nikdy ťa nebudem milovať!“  skotúľala som sa na zem a spadla som na zem. Postavila som sa.
„Nevidíš čo pre teba robím. Ako ťa milujem?!“ postavil sa a išiel ku mne ja som len cúvala.
„Toto je ten prejav lásky? Ale takto sa láska neprejavuje!“ rozhadzovala som rukami naokolo.  „Nenávidím ťa!“  zakričala som na celý dom.  Pichlo ma v bruchu a natiahlo ma. Spadla som na kolená a držala si brucho.
„Ellie.“ Spadol ku mne. „Iba si týmto ubližuješ.“ Šepkal.

„Nechaj ma na pokoji!“  odstrčila som ho preč.  Postavila som sa a zamkla som sa v kúpeľni.  Opäť som vracala. Už som ani nemala z čoho.  Ako dlho?  Zayn!
***
Ležala som v posteli a plakala. Zabudla som podotknúť že stále som v tom istom oblečení. Je to príšerné. Pozerala som von oknom a plakala som.  dvere sa pootvorili a dnu vošiel Louis. Idiot po týždni sa odváži ukázať. Zabijem ho debila sprostého. Je to jeho vina!!! Nenávidím ho rovnako ako Harryho.
„Ty čo chceš? Nestačí ti toto ešte ideš viac ublížiť mi?!“ postavila som sa.
„Priniesol som ti iba niečo  na jedenie.“ Povedal bez záujmu.
„Od teba nechcem nič! Iba aby ste ma pustili!“  zavrčala som a utrela si slzy.
„O čo ti ide? Iba tu sedíš. Nič ti nerobím ani ja a ani Harry!“ pozrel na mňa na čo som sa začala normálne z chuti smiať. Že nič mi nerobí?
„To ti povedal? Je to psychopat. Celý týždeň ma deptá. Ak tu ostanem dlhšie ako deň budem zrelá na psychiatriu! Prečo si to urobil?!“ hučala som a rozhadzovala rukami.
„Mne hovoril niečo iné.“ zamrmlal. „Harry nie je ten typ čo by ubližoval.“ Pozrel na mňa.
„Louis. Ako si mu mohol uveriť!  Ak ma nezabije on tak zomriem sama od seba z toho deptania.  Pusti ma! Naprav to čo si posral!!!“ Podišla som ku nemu a vážne na neho pozerala.  
Bez slova sa otočil a odišiel.  Zvalila som stoličku a všetko čo tu bolo rozbitné som rozbila. Sadla som si na posteľ a hlavu zaborila do perín. Chytila som si vlasy a plakala!  Potrebujem pomoc!!
Zayn POV!
Zbláznim sa! zbláznim!! Čo mám ešte robiť? Urobil som všetko čo som mohol. Nevydržím to viac. každý deň bez nej je ako moja pomalá smrť.  Ešte že Diara je preč ale iba so Cheryl. Liam ostal pri mne. Volala mi že všetko je fajn. Ian , Eric a Stevan keď sa to dozvedeli. Ian chcel najprv zmlátiť mňa ale uvedomili si že to nie je moja vina.  Chodia tu každý deň a pýtajú sa či niečo mám. Je tu aj Jane a oni hľadajú tiež. Akoby sa pod zem prepadla. Ale stále mám také podozrenie.
„Myslíte že je tu v Londýne?“  ozvala sa po chvíli Jane.
„Kde inde by bola?“ zavrčal som.  Sklonila hlavu.
Postavil som sa a chodil som hore dolu po obývačke. O 5 minút zazvonil mobil ale  môj to nebol. Bol to mobil Jane. 
„No?“ opýtala sa otrávene.  Rýchlo sa postavila a rozhliadla sa po miestnosti.
„Dobre.“ Odmlčala sa.
„Hneď som tam.“ zavrčala a zložila.
„Čo sa deje?“ opýtal som sa naraz s Ericom.
„Môj problém. Idem!“ ani sa na nikoho nepozrela už utekala.
Pozrel som na Liama a nechápal prečo tak utiekla akoby išlo o život. zamračene som si sadol na sedačku a rozmýšľal kde som ešte nebol.
NOVÁ :D Je taká neviem.. je o niečom? Myslím že áno ale hlavná otázka je či sa vám to páčilo. 
Ako sa od tiaľ dostane Ellie? Čo jej je keď je stále "chorá"
Kto volal Jane? 
Nájde ju Zayn alebo sa odtiaľ dostane Ellie sama? 
Vyjadrite sa a odpovedzte na otázky.
P.S počuli ste už MM. Určite áno :d Ktorá je vaša naj? moja SOML a Happily ♥ A vlastne všetky!! :D ♥ 
HOPE U LIKE IT ♥ 




  

4 komentáre:

  1. Skvela cast :D Louis?? To som vazne necakala od Harryho ano ale od Louisa ne :D podla mna Jane nieco najde nejaku stopu alebo daco co ju privedie k Ellie :D rychlo dalsiu cast :*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nechcem vyzerať blbo, ale musela si Harryho takto opísať? ak by si dala Liama pochopím pfrečo ale Harry, on vždy skončí takto v každej poviedke, ale zase na druhú stranu som rada, že niekto dokáže napísať ak sa to dá nazvať krvák tak sa mi to páči. Ach, keby tá časť bola dlhšia...... nudím sa ale zdvyhla si mi poviedkou aj radosť aj trošku zaskočila si ma ale je to v pohode, určite Jane volal Louis. Nikto iný len on. možno sa mýlim ale si to myslím, ............ a hlavne sa teším na Remember me

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super je daj rychlo novu :D podla mna by si mohla niekoho harrymu najst...vymyslela som aj super meno dada (cita sa to dejdej)....ja viem ze je to tvoja povieka ja len tak ze som sa do toho uplne zazrala :P
    moja naj je You and I a Little white lies :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Úžasná. Mislím že ju od tial dostane Zayn a potom Harryho zaškrtí. Netuším kto volal Jane ale chcem to vedieť. A čo ja viem možno je Elie tehotná :D. Teším na pokračko. B. J.

    OdpovedaťOdstrániť