nedeľa 3. novembra 2013

Help Me!

Oddych
Vôbec sa mi nechcelo spať. V celom dome už bolo ticho a mňa to veľmi nudilo. Vyšla som na balkón a sadla si na hojdačku a obalila sa do deky. Toto mi tak chýbalo. Konečne takto môžem relaxovať aj tu. Tu je to inakšie. Nevidím na ulicu ale za dom. Kde je len pole. Tráva a dvor kde je veľký bazén a na stranách samé stromy. Je to krásne. Pozrela som na jasné nebo. Hviezdy žiarili ako iskri v ohni keď vyskakujú do vzduchu. chladný vietor udieral do mojich líc a a vytváral odtieň červenej. Studené ruky som skovala pod deku a šúchala o stehná aby sa zohriali. Aj keď mi býva zima vždy takto dokážem ostať do neskorej hodiny.  Je to príjemný pocit. Samota mi neprekáža, naopak. Cítim sa tak uvoľnená , rozmýšľam len nado mnou a pozorujem svet z môjho pohľadu a verím že je tak krásny ako noc s mesiacom a zo všetkým naokolo. Viem, nie je to pravda ale páči sa mi to predstaviť si to. Zabudnúť na všetko zlé. Zabudnúť že noc je veľmi temná a skrýva sa tam veľa nebezpečenstva. 
„Nie je ti zima?“ vyšiel Zayn. Otočila som hlavu s úsmevom a len pokrútila hlavou. Prisadol si ku mne a objal ma okolo ramien. Prikryla som ho a hlavu položila na jeho hruď.  „Si studená ako cencúľ a tebe nie je zima.“ Šúchal ma po ruke.
„Nevnímam to moc.“  Usmiala som sa.
„Ako dlho si tu?“ objal ma aj druhou rukou.
„Neviem.“ Mykla som plecom. „Keď tu sedím nič nevnímam okrem tejto krásy.“  Pomrvila som sa aby som našla lepšiu polohu.
„Premýšľal som.“  povedal z obavami. Odtiahla som sa od neho a zvedavo ho sledovala. „Keď skončí tento týždeň. Budem mať prácu. Chcel by som to využiť na oddych. Nechceš ísť niekam ku moru? Kde je slnečno?“  v mesačnom svetle jeho tmavá pokožka bola tak dokonalá a lesklé oči ktoré kričali PROSÍM a aj neistotou. Bol dokonalý. Ako anjel. On vlastne pre mňa je anjel ale temný anjel. Je ako zakázané ovocie pre mňa.
„Kde presne by si chcel ísť?“  usmiala som sa.  Cítila som ako sa mu svaly uvoľnili.
„Je to jedno. Vyber si kam chceš ísť.“ Usmial sa žiarivo.
„Kamkoľvek. Hlavne ďaleko z UK.“ Žmurkla som.
„Čo by si povedala na Bahamy?“ nadvihol obočie.
„Úžasné.“  Povedala som s pátosom.
„Skvelé. Pôjdeme vybaviť dobrú spoločnosť a vyrážame na dovolenku.“ Zvolal s hlasným smiechom.  Sadla som si na neho obkročmo. Tak veľmi ma bolí tá utláčaná láska. Chcem mu to povedať. Bolí to. Bolí to preto že sa bojím väčšej bolesti ktorú bi mi spôsobil tým , ako by povedal že on nemiluje mňa. Neopätovaná láska je horšie ako toto .nevydržala by som to. Budem  musieť počkať.  Kým si nebudem istá ním. Že cíti možno niečo viac ako vášeň. Lebo toto je určite len obyčajná vášeň a nechcem aby mu vyprchala. Proste to nechcem. 
Pobozkala som ho jemne na pery. Hladkal ma po chrbte a keď som sa odtiahla pobozkal ma na krk. Z úst mi vyšiel menší ston. Postavil sa so mnou a kráčal do izby. Do jeho izby. Položil ma na posteľ a vrátil sa na moje pery. Jednou rukou prešiel ku môjmu krku a stisol ma na mieste kde mi urobil bordovú škvrnu. Sikla som bolesťou. Asi si to uvedomil lebo ma tam jemne pobozkal. Prevalila som ho pod  seba a vyzliekla mu tričko a potom sebe. Ruky som mala na jeho vypracovanej hrudi a bozkávala ho.
Zayn POV
Celým telom mi behali zimomriavky a mozog sa mi úplne zahmlil a myslel som iba na ňu. Sústredil som sa iba na jej vôňu a bozkom.  V bruchu sa mi všetko triaslo a šteklilo to. Čo to dievča so mnou robí? Už nechcem milióny ako pred tým. Na každý večer jednu. Chcem iba ju. Teraz chcem každú noc iba ju. A musím sa priznať že sa mi to nepáči. Prečo? Nie som to ja. Prechádzam zmenami a robia ma milým. Je za tým ona či chcem taký byť? Nie, určite nie. Ako môže byť mafián milý romantik. To mi ku sebe nejde. Nehodí sa to ku sebe, proste nie! Ale keď ona .. nedá sa to. Neviem byť pri nej zlý. Musím sa premôcť aby to tak bolo.  Aby som na ňu mohol nakričať muselo by ma niečo vytočiť až do krvi. A to sa dlho nestalo. Možno keď sa znova vrátim na ulicu tak sa to vráti do starých koľají. Asi mi len šibe s toho že som doma.
Prebral som kontrolu ja. Keď už bola podo mnou celá nahá stalo sa to čo minulú noc. Je to iné ako s inými. Teraz si to ... užívam. Vtedy to bol je sex a dosť. Niť. Žiadna vášeň. Iba som uspokojil potreby.
Celý spotený som sa na ňu zvalil. Prstami mi blúdila vo vlasoch.  Bolo to príjemné. Pobozkal som ju na kľúčnu kosť a prevalil sa vedľa nej. Pritúlil som si ju ku sebe a pokúsil sa zaspať skôr ako ona. Márne. Kým ona si už pokojne odfukovala ja som pozeral do stropu. Nedalo sa mi zaspať. Opatrne som dal jej ruky na posteľ a postavil sa. Natiahol som tepláky a zo stolíka vytiahol krabičku cigariet.  Postavil som sa von ku zábradliu a zapálil si. Sivý dym sa v tme vlnil preč až sa stratil. Vyfukoval som krúžky. Toto ma vždy privedie na iné myšlienky. Na také kde uvažujem nad sebou.  Špak som uhasil v popolníku na parapete kde som ho nechal. Zavrel som dvere a išiel si umyť ruky. Dal som si tik tak a vrátil sa do postele. Ellie ležala na bruchu. Ľahol som si ku nej a bruškami prstou som jej prešiel po nahej pokožke. Objal som ju a teraz pokojnejší som zaspal.
Ellie POV
Otvorila som oči a pretrela si ich. Otočila som hlavu a Zayn vedľa mňa bol otočený ku mne tvárou. Podložila som si ruku a pozorovala ho. Usmiala som sa sama pre seba a bruškom prsta som mu prešla po nose a na špičke som ho uštipla.
„Au.“ Povedal pokojne. Takže on sa robil.
„Si hrozný.“ Zamračila som sa.
„Obdivovala si moju dokonalosť?“ Ukázal sa mi s profilu.
„To určite.“ Odfrkla som. posadila som sa na posteľ a prehodila na seba Zaynove tričko čo bolo pri posteli. Postavila som sa a tričko mi bolo nad kolená. Ako šaty.
„Kam ideš?“ potiahol ma za ruku a už som ležala pod ním. Ako to ten chlapec robí?
„Pusti ma!“  Snažila som sa ho od tiahnuť od seba. Bolo vidieť ako sa na tom zabáva. Nemám rada keď si zo mňa niekto uťahuje takýmto spôsobom.
„Hneváš sa.“ Zvážnel. Dá sa na neho hnevať keď je takýto? Ťažko. Nič som nehovorila iba na neho pozerala. Usmial sa a pobozkal ma. Aspoň raz sa chcem zahrať na urazenú a nepodarí sa mi to. Ach! Odtiahol sa odo mňa.
„Idem si dať sprchu.“ Postavila som a odkráčala ku dverám. Otvorila som ich a vyzliekla tričko. Vošla som pod sprchu a pustila horúcu vodu. Para sa dostávala všade a horúce kvapky dopadali na moje telo, pričom som sa uvoľnila. Prstami som si masírovala hlavu a mala zavreté oči. Na hubku som naniesla sprchový gél, ktorý vytvoril veľa peny. Už keď som vyšla von uvedomila som si že som sa umyla Zaynovim šampónom a aj gélom. Teraz voniam ako chlap. Super prečo nie. Ťapla som si po čele a len v uteráku som sa vrátila do izby.
„Krásne voniaš.“ Prešiel okolo mňa Zayn.
„Prestaň.“ Buchla som ho do ramena a pozbierala si svoje veci. Ťapol ma po zadku a teraz išiel dnu on. Vyšla som na chodbu a prebehla do mojej izby kde už netrpezlivo behal Špunt.
„Môj krásny.“ Poškrabkala som ho. Veci som hodila na zem a preobliekla sa do niečo pohodlného.  Asi pólku dezodorantu som na seba nastriekala. Vlasy som dala do strapatého drdolu a išla dole. Špunt išiel za mnou. v kuchyni bola Cheryl.
„Dobré ráno.“ Usmiala som sa a vybrala so skrinky granule.
„Dobré aj tebe. Ja valím.“ Objala ma a pohladkala Špunta. Rátala som do 10. Tašku ktorú zabudla som držala v ruke.
„Ďakujem.“ Schmatla a znova vybehla. Položila som na zem misku a urobila raňajky.  Vajíčka so slaninou mi prišli v hod. položila som tanier na stôl a sadla si. Začala som jesť akurát keď zazvonil zvonček.  Postavila som sa a išla otvoriť.  Zdvihla som hlavu a predo mnou stál Harry.
„Ahoj.“ Usmial sa a jamky ktoré mu zdobili tvár sa nedali prehliadnuť.
„A-ahoj.“ Ustúpila som na bok a on vošiel. Zavrela som dvere. pritlačil ma na ne a rukou prešiel pod moje tričko.
„Chýbaš mi.“ Pošepkal mi pri uchu. Hladkal ma po chrbte a mne naskakovali zimomriavky.
„Pusti ma.“ Snažila som sa vymaniť z jeho zovretia.
„Viem že túžiš po mne.“  Pery obtrel o tie moje.  „Čoskoro zistíš aký som dokonalý.“ Pritlačil ma bližšie ku sebe.
„Nikto nie je dokonalý.“ Zamračila som sa.
„Čoskoro.“ Pobozkal ma na silu. Odtiahol sa a išiel dnu. Vybehla som hore rovno do Zaynovej izby.
„Chýbam ti?“ zachichotal sa pri skrini.
„Je tu Harry.“ Ignorovala som jeho poznámku.  Povzdychol si. Zavrel skriňu a obliekol si čierne tričko s véčkovým výstrihom.
„Zase ide otravovať?“ chytil ma za ruku. Usmiala som sa. Mám mu to povedať? A čo mu poviem. Bola som s Harrym v knižnici kde sme sa vášnivo bozkávali a teraz ma chce pretiahnúť? Som krava.
„Ako to že si nepripravená. Utekaj sa preobliecť a príď dole.  Ideme vybaviť dovolenku.“ Pobozkal ma na líce.
„Uff. Hej.“ Pousmiala som sa a išla do izby.
Otvorila som skriňu. Chcem svoje staré veci. Vybrala som mobil so stolíka a napísala Ericovi že v najbližšej dobe chcem svoje veci. Aj keď tu boli veci v mojom štýle mám rada aj staré a ošúchane veci a také tu neboli. Ideme do firmy takže niečo vhodné. Vyšla som na balkón aby som zistila ako je. svietilo slnko to však neznamenalo že je teplo. No, na moje prekvapenie bolo príjemne. Ak nájdem nejaké šortky tak mi zima nebude.  Rifľové šortky, hnedý tenký opasok, biele tričko a na to svetlo hnedý sveter. Do bielej kabelky s dlhým ramienkom so dala mobil, peňaženku a ešte nejaké drobnosti. Vlasy som učesala a postrapatila aby mali objem. Obula som biele baleríny. Make up som si nedávala iba sa natrela krémom. Zobrala som tašku a vyšla na chodbu smerom dole. V obývačke o niečom diskutovali. Odkašľala som si.
„Dobre Harry. Teraz odíď. My ideme tiež preč.“ Ukázal smerom ku vchodovým dverám. Ja som ešte zabehla do kuchyne a odložila taniere do chladničky. Dvere zabuchli a ja som si vydýchla že už odišiel.
„Kde mám dať Špunta?“ pozrela som na Zayna keď prišiel za mnou.
„Môžeš ho zobrať. Nebudeme tam dlho a potom sa môžeme aj prejsť. Vlastne môžeme ísť pešo. Myslím že čerstvý vzduch nezaškodí.“ Usmial sa.
„Dobre.“ Úsmev som mu opätovala. Špunta som dala na vodítko a išli sme. Zayn ma chytil za ruku a pevne stisol. Ako keby som chcela niekde odísť. Avšak stisk som mu opätovala a išli sme pre mňa neznámo kam. Lebo som nevedela do akej firmy to chce ísť vybaviť.
***
„Ďakujeme že ste si vybrali našu spoločnosť.“ Povedala žena okolo 30.
„Aj my  ďakujeme.“ Povedal Zayn keď sme sa postavili.
„Dovidenia.“ Povedali sme jednohlasne a odišli. Špunta som konečne položila na zem a už sme kráčali preč od tej budovy.
„Tešíš sa.“ Objal ma okolo pása.
„Áno.“ Pozrela som na neho.

„To som rád. Užijeme si to.“ Pobozkal ma na spánok. Išli sme na hamburger , zjedli sme to v parku a potom sa len tak prechádzali. Do vili sme sa vrátili okolo 3. Išli sme sa pobaliť.  Je tam veľmi horúco takže samé šortky, tričká a hlavne plavky ktoré som si bola kúpiť cestou tu. Kufor som položila ku dverám a pobalila doklady do ruksaka.   
NEW!! :D Okomentujte ;)

2 komentáre:

  1. Perfektné, to s tou dovolenkou bol dobrí :D. Už sa teším na ďalšiu. B. J.

    OdpovedaťOdstrániť