piatok 8. novembra 2013

Help Me!

Druhý dych.
  Začalo vychádzať slnko. Všetko bolo červenooranžové. Išla som čo najrýchlejšie. Cesty boli prázdne čo mi vyhovovalo. Odbočila som doprava a išla do vily. Zaparkovala som v garáži. Konečne som si poriadne vydýchla. Všetko vo mne opadlo. Vystúpili sme a išli dnu. Ale spokojná som bola až keď prišiel Zayn.
Podišla som ku nemu a silno ho objala. Nechcela som sa ho pustiť. Za ten čas sme ostali v miestnosti sami. Tak veľmi som sa bála že o neho prídem. Neviem čo cíti/l on ale mne je to jedno. Ale pocit že by ma tam nechal bol strašný, preto som ho zahodila za hlavu.       
„Nemal som ťa tam poslať.“ Pošepkal po čase.
Odtiahla som sa od neho. „Nevedel si to.“
„Mal som vedieť že nie čo nie je v poriadku keď chcel ísť svojím autom.“ Zamračil sa „Pocit, že za to môžem. Že by sa ti niečo stalo.“ Otočil sa mi chrbtom a potom neprišli slová, ktoré som chcela počuť. „Ako by som to vysvetlil tvojim bratom? Zabili by ma.“ Sadol si na okraj sedačky. On sa bál čo poviem mojim bratom? Takže sa nebál o mňa ale o to že by zomrel? A čo tie bozky, objatia? Predstieral to iba? Jasné čo som mohla čakať. On sa nikdy do mňa nezamiluje.
„Vyriešilo sa to. Už nad tým nepremýšľaj.“ Zamračila som sa. Otočila som sa a išla do izby. Zavrela som za sebou dvere a oprela sa o ne. Začali ma páliť oči. Prečo si tak namýšľam že sa mu môžem páčiť. Nikdy som sa nikomu nepáčila, tak prečo jemu. Hlúposť! Už nebudem nad tým viac premýšľať. Začala som hru a musím ju dokončiť.
Zayn POV
Jediné čo teraz potrebujem je alkohol. Opiť sa do  bezvedomia a pretiahnuť nejakú štetku. Sex ktorý som nemal dlho a taký mi Ellie nedá. Zobral som kľúče a išiel do najbližšieho baru. Bolo skoro ale vždy sa niekto nájde. Zaparkoval som auto a ulicu ďalej a išiel dnu. Pri bare sedelo pár pekných rybiek ale do oka mi padla blondýnka. Išiel som rovno za ňou. 
„Slečna je sama?“ pošepkal som jej. Otočila sa ku mne s úsmevom. Zelené oči svietili ako mačke v tme.
„Bohužiaľ áno.“ Odpila si zo svojho pohára. Objednal som si to isté a ešte raz pre ňu.
Opil som sa pomerne rýchlo spolu s ňou. Nezistil som ani jej meno a už sme išli niekde von. Ona ma ťahala niekde von. Bolo mi to absolútne jedno. Nevedel som už aký je deň a čo sa stalo za posledných 10 hodín. Ťahala ma niekde do budovy. Vošli sme do výťahu. Tam sa hneď na mňa prilepila a ja som neprotestoval. Keď odomykala vchodové dvere dotýkal som sa celého jej tela a bozkával ju na pleci. Zažil som neskutočnú hodinu, ktorú si dlho nezopakujem. Ale prečo nie? Som Zayn, Zayn Malik a budem si robiť čo chcem. Ležala na mojej hrudi a ja som spokojne zaspal.
Ellie POV
Chodila som stále hore-dole po izbe. Spať sa mi nedalo. Stále som mala oblečené šaty. Vyšla som z izby a nakukla do Zaynovej. Bola prázdna.
„Ahoj.“ Zachrapčal pri mne iný hlas. Podskočila som od strachu.
„Ach. Prečo si tu?“ pozrela som na neho bokom.
„Všetci sme tu nie len ja.“ Roztomilo sa usmial.
Pritlačil ma o stenu a rukami sa oprel o stenu. „Už to nevydržím.“ Zavrčal a pobozkal ma. Jeho mäkké pery sa dotýkali mojich. Chcela som ho od seba odtiahnuť ale moje telo ochablo. Oddala som sa mu. Zimomriavky s jeho dychu sa objavili na celom mojom tele ako vtedy v knižnici. Túžba po ňom sa vrátila a ja som si nemohla pomôcť. Chlapec vie čo má robiť aby som bola jeho. Áno, teraz som bola len jeho. Hovorila som si že hra zahŕňa aj jeho. No, sním sa nedá hrať. On sa hra so mnou. musím to dokázať aj ja! Objala som ho okolo krku. Vošiel do mojej izby. Položila ma na posteľ.
„Nie Harry. Ešte nie.“ Odtiahla som ho kúsok od mojej tvári.
„Koľko ešte?“ zakňučal.
„Už iba chvíľku.“ Jednu ruku som vplietla do jeho vlasov a potiahlo ich proti hlave. Postavil sa.
„Počkám. No, nie dlho.“ Žmurkol a odišiel. Vydýchla som si. Posadila som sa na posteľ a prehrebla vlasy. Postavila som sa a išla pod sprchu. Prešla som si prstami do vlasov keď horúca voda zasiahla moju už bledú pokožku. Nie, to nemôže byť pravda že milujem obidvoch. To mi predsa nejde do hromady...  
Obliekla som si overal a išla dole. Bola tam Cheryl a hrala sa so Špuntom. Prisadla som si ku nej a Špunt na mňa skočil a začal ma lízať na líci a potom na krku. Zasmiala som sa a odtiahla ho od seba. Poškrabkala som ho za uškom a pobozkala na hlavu. položila som ho na zem a on utiekol.
„Tak ako?“ otočila sa ku mne.
„Fajn. Ďakujem.“ Pousmiala som sa.
„Za to neďakuj.“ Mávla rukou. „Čo by si chcela robiť?“ oprela si hlavu o sedačku.
„Ja neviem. Nemám na nič náladu. Ako ide škola?“ zmenila som tému.
„Už som s tým skončila aj ja. Prišiel Jeymi a teraz budeme mať veľa práce.“ Povedala vážne.
„Ale Jeymi zomrel.“ Pozrela som na ňu zmetená.
„Ale ostali ďalší, ktorý sa budú chcieť pomstiť.“ Pozerala na mňa. „Nevieme koľko spojencom má za tie tri roky.“ Postavila sa. „Hlavne buď opatrná.“
„Budem.“ Pozrela som bokom.
Po dvoch hodinách sa opäť objavil Zayn. Mal v ruke cigaretu. Bol iný. Nie len že bolo na ňom vidieť že bol opuchnutý ako spal. Ten jeho postoj. Mala som menší strach.
„Ahoj.“ Povedal s veľkým úsmevom. Bol čudný. Nepáčilo sa mi to.
„Ahoj.“ Odzdravila som sa znepokojene. Chcel niečo povedať ale vyrušil nás Louis.
„Ellie zvonil ti mobil.“ Podal mi ho. Volal Stevan.
„Kde som ho mala..“ pokrútila som hlavou. Asi v kuchyni.
„Stevan?“ bola som šťastná že ho počujem.
„Si v poriadku? Bolí u vás?“ vychrlil to na mňa.
„Kto Stevan?“ postavila som sa a pozrela na Zayna.
„Jeymiho muži. Celý dom máme hore nohami. A neviem kde je Eric.“ Hovoril rýchlo.
Začala som zhlboka dýchať. „Č-čo to hovoríš?!“ skríkla som.
„Pár mužov ich išlo sledovať ale stratili ich.“ Počula som ako zhlboka dýchal.
„Hneď som pri tebe!“ zložila som. mobil som hodila na sedačkua  utekala hore.
„Ellie čo sa deje?!“ išiel za mnou Louis.
„Boli doma! Uniesli Erica!“ otvorila som dvere od izby a potom od skrine. Vytiahla som čierne džiny a čierne tričko na ramienka. Louis zatiaľ zmizol. Preobliekla som sa. Na vrch som dala čiernu kožienku. Vyhrnula vlasy a obula čierne conversky. Zo šuplíka som vytiahla zbraň a zobrala kľúče od auta. Zišla som dole. Schmatla som mobil.
„Kam ideš Ellie?“ pozeral na mňa Zayn.
„Uniesli Erica.“ Pozrela som na neho.
„Nedovolím ti zabiť sa.“ Zastavil ma.
„Je to môj brat.“ Zavrčala som a odsunula ho na bok. V garáži ma čakal Louis.
„Zíde sa ti pomoc.“ Nastúpil do svojho auta. Neprotestovala som. nastúpila som do svojho a zbraň dala na sedačku spolujazdca. Naštartovala som a ako o život, vlastne aj išlo o život, som vyletela na cestu a išla za Stevanom.
Zastala som pre domom a utekala dnu.
„Stevan.“ Otočil sa ku mne. Silno som ho objala.
„Ako vieš kde sú?“ odtiahol sa.
„Teraz na tom nezáleží. Kde je Ian?“ obzerala som sa naokolo. Bolo to ako po výbuchu.
„Tu som. Ellie čo tu robíš?“ prišiel ku mne.
„Prišla som vám pomôcť. Neskôr to pochopíš!“ otočila som sa. Išli rovno za mnou. nastúpili do svojich aut. Išla za Louisom. Cesta trvala asi 30 minút. Aut bolo viac ako ráno. Odbočila som na ulicu a išla až na koniec. Zobrala som zbraň a nabila ju. Do kešene som dala ešte dva náboje a vystúpila som.
„Čo do riti Ellie.“ Ukázal Ian na moju ruku.
„Myslím že to chápeš.“ Pozrela som na neho. Išla som za budovu kde sa objavila ďalšia.
„Myslela si si že ťa nechám?“ objavil sa tam Zayn. Pousmiala som sa.
„Vy choďte s Louisom zozadu. My ideme spredu.“ Otočila som sa ku ním. Ian nevoľky prikývol.  Pribehli sme ku vchodu. Pomaly ich Zayn otvoril a vošli sme dnu. Kryl mi chrbát. Vyšli sme na prvé poschodie.
„Tu máš. Zíde sa ti to.“ Podal mi boxer. Dala som ho na palce a stisla ho. Zayn si nasadil druhý.
„Ako som ťa to učil.“ Pozrel na mňa. Išli sme po chodbe. Všade sa niekto ozýval.
Jedny dvere sa otvorili. Otočila som sa a hneď vystrelila. Trafila som priamo. Vybehli ďalší. Oprela som sa o dvere.
„Ste až moc statočný ale sklamem vás tu nie je!“ niekto zakričal.
Vystrelil a prešlo to okolo mňa. Nakukla som. znova vystrelil. Keď to znova minul vyšla som a dva krát do neho strelila. Padol. Už sa to začalo. Všade bolo počuť výstrely. Išla som ku Zaynovi. Išli sme hore keďže tu sa nik neukázal. Teda mysleli sme si to. Oproti mne sa objavil jeden muž troška vyšší odo mňa. Ruku som vystrela ku nemu a dala mu pod sánku. Potom do brucha. Keď si kľakol kopla som mu do hrudníka a strelila mu do hlavu. Už som si na to zvykla že budem zabíjať ľudí. Budem za to poriadne potrestaná na druhom svete ale aby som prežila musím aj zabíjať. Zayn vystrelil tiež. Iba raz. Bol presný.  Otočili sme sa ku sebe.
„Si v poriadku?“ povedali sme na raz. Za ním sa objavil ďalší. Vystrelila som rovnako keď aj on. Zachránili sme sa navzájom. Išlo mi to dobre.
„Myslela som si že neprídeš keď ide o môjho brata.“ Hovorila som ako sme išli ďalej.
„Prišiel som kvôli tebe.“ Pozrel na mňa. Sklonila som hlavu a viac ku tomu nič nehovorila.
Presne teraz mi musí zvoniť mobil. Bol to Eric.
„Eric!“ skríkla som.
„Kde ste?“ dychčal.
„A ty?“
„Doma. utiekol som s takého starého domu. A všetkých čo tam boli som zabil, zázrakom.“
„Takže tu nie si. Fajn. Dokončíme to!“ zložila som.
„Nie je tu. Bol inde ako som predpokladala.“ Skovala som mobil. Do pištole som dala druhý náboj.
„Teraz alebo nikdy?!“ pozrel na mňa.
„Teraz.“ Prikývla som. nabil zbraň a pustla sa do toho.
Všetky náboje mi došli. Oproti mne sa zjavila jedna žena.
„Oh nie som sama.“ Použila sarkazmus. Vlepila jej jednu facku. Vrátila mi to ale udrela ma zbraňou. Spadla som dozadu. Namierila na mňa zbraň.
Aj keď si myslíš že si prehrala nie je to tak. Vždy je spôsob ako sa opäť postaviť na nohy. Spomenula som si na Zaynove slova. Prekrútila som sa čím som ju potkla. Spadla na zem. Sadla som si na ňu a vrazila jej dva krát boxom. Zobrala som zbraň čo ležala vedľa nej. Postavila som sa a vpálila to do nej.
„Ellie je ich tu stále veľa.“ Pribehol Zayn. „Čo sa ti stalo?“ pozeral na moju tvár. Chrbtom ruky som sa dotkla pery. Mala som tam krv.
„To nič nie je.“
„Môžeme ich zabiť koľko chceme. Sú v celej budove.“ Pokrútil hlavou. „Podcenil som ho.“ Chytil ma za ruku a ťahal preč. Vybehli sme pre budovu. Utekali sme až ku autám kde už boli ostatný. Nastúpila som do svojho auta a išla za Ericom.  Vystúpila som a utekala dnu. Sedel na sedačke a podupkával nohou.  
„Eric.“ Pošepkala som a silno ho objala.
„Kde ste boli?“ Tiež ma objal.
„Myslela som si že budeš tam!“
„Tak fajn. Odkiaľ máš zbraň? Ako si sa to všetko naučila robiť? Chcem vedieť všetko!“ vošiel dnu Ian.
„Stačí ti Zayn?“ zahryzla som si do pery.
„Ja som to vedel. Ja mu niečo spravím.“ Otočil sa.
„Ian nie! Ja som to chcela. Už nemôžem sa len prizerať ako bojujete vy. Ja sa bojím o vás. Chcem aj ja niekoho ochrániť. Ak by vám niečo urobili neprežila by som to! Ja sama to chcem. Byť ako vy!“ pozrela so na všetkých. Akurát vošiel dnu Zayn.
„Stačilo by aj ďakujem.“ Pozrel na Iana.
„Prečo si s tým súhlasil?“ zamračil sa.
„Myslím že teraz je to už jedno. Som jedna z vás a bodka!" Strčila som do neho a odišla preč.
Nastúpila som do auta a išla do vily.  Išla som strašne rýchlo. Prešla som na červenú  a odbočila na ulicu. Onedlho som bola tam. buchla som dverami a išla do vnútra.
„Kde ste boli?“ zastavila ma Cheryl.
„Tam kde v noci.“ Zasyčala som a vošla do izby.
Už nevydržím ako ma Ian stále berie za 10 ročnú. Musím mu ukázať že viem čo robím. Som dospelá. Urobím niečo čo všetkých prekvapí ale pomoc sa mi zíde. Kto mi pomôže? Iba jeden človek. Vyzliekal som kožienku a hodila ju na posteľ. Vyšla som z izby a hľadala Harryho.  Vošla som do posilňovne. Tipovala som správne. Tie svaly keď som videla skoro sa mi podlomili kolená.
„P-potrebujem tvoju pomoc!“ zavrela som dvere.
„O čo ide?“ usmial sa. Odložil činky na miesto a venoval sa len mne. Pod ktorý mal po celom tele, napnuté celé telo. bol krásny.
„Chcem vyhodiť do vzduchu budovu kde som bola unesená.“ Povedala som rýchlo a pohľad som presunula na jeho oči.
„To sa mi páči.“ Prikývol

„Vieš o tom iba ty tak nech to aj tak ostane.“ Povedala som prísne. Prikývol. „Dne o 11 PM ťa čakám tam. prines čo je nutné.“ Venovala som mu posledný pohľad a odišla. Teraz uvidia kto je Ellie.     
NEW!! :D Nepáči sa mi táto časť... Mohla som to určite napísať lepšie!!! Avšak... čo hovoríte na to?? Páči sa vám Zaynove správanie?? Myslím že vás ďalšia časť veľmi prekvapí :D Napíšte čo si myslíte že sa stane?? :) 
HOPE U LIKE IT ♥  

2 komentáre:

  1. Grandijózna poviedka. Myslím si že pokračovanie bude o tom ako tú budovu vyhodia do vzduchu a Zayn s Ianom ju za to stiahnu z kože :D :D :D :D :D. Teším sa na ďalšiu. B. J.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bombova :D tesim sa na dalsiu a takato Ellie sa mi paci taka drsna :D

    OdpovedaťOdstrániť