nedeľa 1. decembra 2013

Help Me!

História sa opakuje
„Nechcem o tom hovoriť!“ sklonila som hlavu.
„Ellie kto ti to urobil.“ Tvár mal pri mojom uchu.
„Mala som 16 keď sa to stalo...“ za štípali ma oči keď som si na to spomenula.
Dotkal sa jaziev a dýchal mi na krk.  „Zayn prosím.“ Potiahla som nosom.
„Prepáč Ellie, ale chcem vedieť čo sa stalo.“ Pošepkal.
„Bolí to už len keď si na to spomeniem."  Otočila som hlavu ku nemu a vtedy mi unikla slzy.
„Nechcem aby si plakala.“ Utrel mi slzu.
„Mala som 16 keď som večer išla domov. Vtedy som bola v škole skoro celú noc kvôli plesu.  Išla som ešte s dvoma babami.  Ich niekto stiahol na stranu a ja som tam ostala sama. Oproti mne som zbadala čiernu osobu a blížila sa ku mne. Vytiahla nôž a dal mi ho na to miesto. Chytil mi lakeť a stiahol do uličky. Vtedy to bolo príšerné. Kričala som a plakala. Mala som iba 16 a on ma pošpinil. Mala som potrhané šaty akoby boli zo smetiska. Keď sa uspokojil a neviem čo všetko urobil porezal ma a pošepkal že je to značka aby som nezabudla a keď ma niekedy uvidí bude vedieť že to bol on a zopakujeme si to.“ 
Začala som sa celá triasť. Zayn ma objal okolo pása a pritisol ku sebe. Silno ma objal a ja jeho tiež. Moje telo sa celé triaslo a jeho teplé telo ma hrialo a dávalo mi pocit bezpečia. Vždy sa tak pri ňom cítim a teraz to bolo obzvlášť silnejšie. Hlavu som položila na jeho hruď a ticho som plakala. Ak mám povedať tak sa mi možno aj uľavilo že to niekto vie. Že to vie Zayn.
„A ja som ti to znova pripomenul a ublížil ti ako ten bastard.“ Šepkal.
 Nič som na to nepovedala iba som zatvorila oči a snažila sa na všetko zabudnúť ale nedalo sa. Tie škaredé oči toho muža si zapamätám navždy. Jedno oko modré a druhé smaragdovo zelené. Bolo to príšerné.  Ako sme ticho sedeli začal Zaynovi zvoniť mobil. odtiahla som sa aby to mohol zdvihnúť. Posadil sa a zobral nohavice odkiaľ vybral mobil a zdvihol ho.  Chvíľu počúval a potom povedal že je na ceste.  Zložil a pozeral na obrazovku.  Všimla som si že bolo 8 hodín ráno.  Začal sa obliekať a aj tiež. Zapol mi top vzadu. Rozpustila som si vlasy a postrapatila ich. Dala som ich tak aby nebolo vidno jazvy. Zayn ma objal a pobozkal ma.
„ Ray chce ísť dnes večer na večeru.“ Povedal keď sa odtiahol.
„Sú rýchly.“ Poznamenala som.
„Choď prvá. Ja pôjdem zadom.“ Pobozkal ma na čelo.
„Ahoj.“ Objala som ho silno.
Vyšli sme na chodbu a rozlúčili sme sa. na recepcii bol už niekto iný ako večer. Pozdravila som a vyšla na ulicu. Nastúpila som do auta a išla do bytu. Zaparkovala som na mieste kde vždy. Natiahla som si kabát a vystúpila. Zamkla som auto a rýchlo vošla do bytu. Išla som rovno do sprchy kde som bola 10 minút. Vlasy som vysušila uterákom a obtočila okolo tela uterák. Tvár som vyčistila pleťovou vodou a nakrémovala krémom.  Vošla som do izby a obliekla si spodne prádlo. Začal niekto búchať na dvere.  rýchlo som si obliekla rifle a tričko. Pribehla som ku dverám a otvorila som. stála tam Hannah. S úsmevom vošla dnu. Zavrela som dvere.
„Ahoj.“ Usmiala som sa.
„Ahoj.“ Sadla si. „Včera si odišla skoro.“  Podozrievavo na mňa pozerala.
„Áno. Odchytila som si pekného barmana a uniesla ho. Nedávno odišiel a dala som si sprchu.“ Sadla som si ku nej.
„Ja to povedať nemôžem.“ Odula sa. „Včera ak si mohla vidieť skúšala som Malika. Neviem čo s ním je ale odmietol ma.“
„Asi si mala ísť na to pomalšie.“ Povedala som normálne ale vo vnútri som mala nervy že chce môjho Zayna.  „páči sa ti?“ opýtala som sa.
„Je sexy. Naozaj sa mi páči až moc. Chcem ho. Chcela by som s ním niečo mať. Nemyslím iba jednu noc. Niečo vážnejšie.  Neviem čo na tej Ellie vidí ale určite je to nejaká princezná. Ja by som bola iná. Ja som ako on. sme spriaznené duše.“ Usmiala sa nakoniec.
Vraj spriaznené duše?! Myslela som že sa rozosmejem. Takže mladá dáma si koleduje a poriadny problém. Keby tak vedela že ja som Ellie tak by videla čo na mne vidí. Myslela som že ju zabijem na mieste ale tvár som mala stále kamennú. Myslím že táto faloš je aj užitočná. Dozvedám sa o nej pre mňa veľmi nepríjemné veci. Neviem ale ktorú by to nehnevalo keď nejaká chce jej priateľa.
„Možno sa ti ešte naskytne možnosť.“ Zažgerila som sa.
„To budem mať. Dnes večer . Ideme s nimi na ples. Len aby si bola v obraze uzavreli sme falošný mier. Keď budeme blízko nich prídeme na rad mi a bum. Ellie bude naša.“  Bola moc nadšená. Nehovoril Zayn že je to len večera?
„Veľa šťastia.“  Prižmúrila som oči.
„Áno. A kúp si niečo, v čom budeš vyzerať ako žena. Ideš s nami a nepokús sa to zbabrať inak nepôjdeš nikam. Buď slušná.“ Poťapkala ma po pleci. Čo tým chce povedať? Že som ako chudera? Ja jej ukážem kto je chudera! „Nedávaj si nič oranžové alebo podobne tej farbe.“  Usmiala sa.
„Ďakujem že si ma poučila a upozornila.“ Úsmev som jej opätovala. „Aj tak na teba nemám.“  Opäť som sa na ňu usmiala.
„Ja viem.“ Podišla ku dverám a otvorila ich.
„O 8 večer príď ku nám.“  Vyšla na chodbu.
„Budem tam na čas.“  Žmurkla som na ňu a buchla dverami. Úsmev mi zmizol s tváre a išla do izby.  Ja a nevypadať ako žena? To sa ešte uvidí! Vytočila som číslo Jane.
„Prosím.“  Zdvihla.
„Potrebujem niečo veľmi .. ty vieš... Dnes idem na ples a musím byť ako žena. Tak to povedala Hannah. Takže nič oranžové alebo podobné jej farbe. No, chcem aby všetky oči boli na mne.“  Povedala som stručne.
„O hodinku to máš doma. Cheryl máme prácu!“  zakričala. Usmiala som sa. „Pa.“ Zasmiala sa a zložila.
Hodila som mobil na posteľ a išla som si urobiť niečo zjesť.  Potom som sa celý čas flákata po byte  a nevedela som čo mám robiť kým nezazvonil zvonček.  Pribehla som ku ním. Stál tam vysoký muž v obleku. Podal mi krabicu.
„Všetko je zaplatené.“ Usmial sa.
„Ďakujem.“ Úsmev som mu oplatila a odišiel.
 Nohou som zavrela dvere. vážne sú rýchle a šikovné. Vošla som do izby a položila to na posteľ. Otvorila som krabicu a do oči mi vbila biela farba.  Originálne.  Na vrchu bol malý lístoček. Zobrala som ho a roztvorila.
Dnes sa vidíme. Je to spoločenský ples pred bohatých ľudí a takých ako sme my. Budeš neodolateľná spolu s nami.  


Viem si predstaviť tie ich úškrny. Zasmiala som sa  a vybrala som biele dlhé šaty v páse ozdobené diamantmi. Sukňa bola od pása dlhá  voľná a hodvábna. Vzadu chrbát bol odhalený a mali dva tenké ramienka.  Keďže mám kopec času a sprchu mám už za sebou. Šaty som zavesila na vešiak a zavesila na dvere na stolík som položila čisto biele topánky na platforme a ku tomu náušnice s náramkom. Ľahla som si na posteľ a spomínala na minulú noc strávenou so Zaynom.  Zobrala som laptop a len tak prezerala stránky. Išla som na svoj email na ktorom som už nebola celú večnosť. Boli tam samé ponuky a potom som zbadala jeden starý, ktorý bol poslaný z otcovho emailu. Čo do riti?! Otvorila som ho a bolo tam pár viet.
Myslím si že tento email nájdeš po dlhej dobe ako ti ho pošlem čo je v poriadku. Som Adam. Nevlastný brat tvojho otca, ktorého mi je ľúto. Nemohol som sa ozvať inakšie ako takto. Pred jeho smrťou sme sa raz stretli. A preto že vedel o svojej smrti povedal mi o tebe a jeho vlastných synoch. Bývam v Južnej Amerike v malom štáte. Dal mi niečo čo by ti mohlo jedného dňa pomôcť. Sú to papiere. Ktoré ti pomôžu získať moc nad všetkými mafiánmi v Londýne . Hneď ako to dočítaš mi napíš. Som tu každý deň a čakám na tvoju odpoveď. Tvoj strýko Adam.
Myslela som že ma porazí. Že sa mi to len sníva. Pretrela som si oči či dobre vidím.  Mám nevlastného stýka? Vedia o tom moji bratia. Nikomu nič nemôžem povedať. Čo mi otec zanechal? Aké papiere keď budem mať veľkú moc nad všetkými?  
Máš pravdu keď si napísal že odpíšem po dlhej dobe. Som zaskočená že mám strýka. Nerozumiem prečo nevlastný brat môjho otca. Vie okrem mňa o tebe ešte niekto? Aké papiere? Chcem vysvetlenie! Ako môžem byť silnejšia ako je Ian, Zayn či dokonca Ray a ostatný??? Nedáva mi to zmysel. Odpovedz mi rýchlo prosím.
Odoslané. Prehrabala som si vlasy a pozerala na obrazovku akoby odpoveď mala prísť teraz. A ona prišla.
Ja viem. Je to na teba veľa. O dva dni budem v Londýne. Ozvem sa ti hneď ako priletím. Poviem ti všetko čo budeš chcieť. Papiere sú podpísané na tvoje meno a všetko patrí tebe. Predtým než tvoj otec zomrel on bol najmocnejší v meste. Prečo? Lebo bol najlepší a nikoho nezabil len tak. Tvoja rodina je zakladateľ toho všetkého. Zatiaľ ti píšem iba toto. Za dva dni budeš vedieť viac. teším sa na teba Ellie.
Prečítala som si to viac krát aby som rozumela ale márne. Moja rodina toto všetko začala? Môj otec bol najmocnejší? Teraz všetko patrí mne? Ale prečo? Nič som mu na to neopísala. Odhlásila som sa a vypla laptop.  Bol iba obed a mne  sa v bruchu ozvali muzikanti. Postavila som sa a išla som si spraviť niečo ľahké. Najedla som s a potom som v obývačke pozerala film. O 5 som sa začala pripravovať. Sprchu som mala ráno takže teraz poriadna hygiena. Oholila som si nohy aby nebol vidieť ani ten milimeter.  Natrela som sa lesklým voňavým telovým mliekom po celom tele.  Prešla som na vlasy.  Učesala som ich a kulmou urobila jemné brčky. Vlasy mi siahali po lopatky a trošku nižšie.  Make up som nerobila ako nosí Dada ale ako Ellie a aby sa to hodila ku šatom.  Vošla som do izby a dala dole podprsenku. Myslím že nebude mi chýbať. Nohavičky som si samozrejme nechala. Zobrala som šaty z vešiaka a opatrne som si ich obliekla. Boli mi dlhé ale keď som si obula topánky s vysokými opätkami boli presne tak ako majú byť. Podišla som ku zrkadlu v izbe, dala som si náušnice a náramok na ruku.  Okolo krku som nemala za potrebu niečo dávať. V jednoduchosti je krása.  Vlasy mi padali do tváre čo mi teraz nevyhovovalo. Našla som malý biely štipec. Zobrala som zo strán malé pramene vlasov a zapla som ich vzadu dokopy.  Bola som spokojná ako som vyzerala. Bolo 7 hodín. Trvalo mi to dve hodiny. Rekordný čas myslím. Do bielej malej elegantnej kabelky som si dala potrebné veci a prevesila ju cez plece.  Onedlho som sedela v aute a išla som na miesto kde som mala určené.  Bola som tam o 15 minút skôr ako mi bolo kázané. Sedela som v aute a čakala kedy vyrazia oni. Keď vychádzali vystúpila som z auta a prešla na chodník.  Hannah mala niečo medzi slabo oranžovou a krémovou farbou šaty. Boky boli odhalené ale niečo mi chýbalo. Už viem čo to bolo.  Vlasy mala vyžehlené a zopnuté ako ja. Nejaké doplnky. Šaty sa jej šúľali po zemi. Vyšli von kde čakali auta.
„Ahoj Ellie.“ Usmiala sa. Sviňa falošná si myslí že neviem o čo jej ide? Ale keď ju to baví.
„Ahoj Hannah. Vyzeráš úžasne. Asi by som mala ísť naspäť domov a skovať sa.“  usmiala som sa.
Aké krásne musí byť počuť slová, ktoré chcete aby vám ľudia povedali aj keď viete že to tak nie je.  videla som napríklad Nicka a ešte iných ako pozerajú na mňa.
„Nezdržujme sa.“ riekol Ray. Ja som išla ako druhá v poradí so štyroch aut. Cesta nebola taká dlhá. Prešli sme ku veľkej sále kde sa zbiehali ľudia.
Vypla som motor. Musím uznať že v opätkoch sa dobre nešoféruje. Zobrala som kabelku a vystúpila.  Zamkla som auto a kľúče skovala do kabelky.
„Prečo stojíte?“ opýtala som sa.
„Čakáme na hostí.“ Odpovedala Hannah.
Čiže na Zayna. Tak veľmi ju strápnim až ma možno bude chcieť zabiť.  O 5 minút vystúpili všetci v celej svojej kráse.  Keď Jane napísala že my tri budeme vynikať mala pravdu.

Jane bola pochopiteľne po boku Zayna aby boli presvedčivý. Mala slabo ružové dlhé šaty na jedno rameno, ktoré bolo vyzdobené a aj pás.  Vlasy mala jemné vlnky na jednu stranu. Bola krásna.
A čo Cheryl? Tá bola pri Liamovi. Šaty mala slabo tyrkysové a vlasy učesané dozadu.  Chrbát mala sieťkovaná a zdobený a celý predný vrch.  Liam j objal okolo pása a všetci išli ku nám. No super. Bude to ťažké nedotýkať sa Zayna. Stála som za Hannah. Usmiala som sa a keď ma zbadal tiež sa doširoka usmial. No, a ona si myslela že ten úsmev bol venovaný jej keďže mu zakývala.  Dievča priprav sa.
„Vitajte.“ Pozdravil ich Ray. 
Cheryl na mňa žmurkla jedným očkom a otočila sa ku ostatným. Louis sa na mňa usmial so všetkými chalanmi. sklonila som hlavu a pripravila sa na Hannah. Ray išiel ako prvý s dvoma chlapmi dopredu. Hannah vykročila ale ja som ju zastavila.
„Hannah počkaj.“ Otočila sa ku mne. Potiahla som jej vrch šiat dole. „Preboha Hannah kde máš prsia... Oh prepáč ty žiadne nemáš.“  Chytila som jej ich.  Víťazoslávne som sa na ňu usmiala. „So mnou sa neoplatí hrať a ponižovať ma.“  Pošepkala som jej do ucha. Zobrala som Nicka a išla som dnu.  Žmurkla som na Nialla, ktorý tlačil smiech.
„Kde sa to v tebe berie?“  Opýtal sa Nick keď sme boli ďalej.
„Povedala som že nie som bábika. Som horšia ako Hannah. Sám si to povedal.“ Žmurkla som na neho.
„Áno si falošná suka.“ Zavrčal.
„Ďakujem.“  Zahryzla som si do pery.
Prešli sme do veľkej sály kde som ho pustila a zobrala som si pohárik šampanského.  Hannah. Vošla dnu celá červená a nevedela čo má robiť. Pobavene som sa usmievala keď na mňa pozrela. Prebodávala ma pohľadom a ja som iba na ňu žmurkla a išla ďalej. Bolo tu všelijaké občerstvenie a mnoho vecí.
„Smiem prosiť?“  ozval sa za mnou muž. Otočila som sa. Stál tam Louis.
„Nebude to nápadné?“ nadvihla som obočie.
„Máme zmier.“ Žmurkol na mňa. Chytila som mu ruku a pridali sme sa ku ostatným.
„Ide ti to.“ Pochválila som ho.
„No, ani ty nie si na zahodenie.“ Uškrnul sa. pokrútila som hlavou a zasmiali sme sa.
„Louis?“  pozrela som na neho vážne.
„Áno?“ nadvihol obočie.
„Že ty si ma sledoval a vedel si od úplného začiatku kto som. vieš keď som prišla do domu vôbec si nebol prekvapený ako vyzerám a ani to že sa vyhýbam Zaynovi. Si prefíkaná líška.“  Zamračila som sa.
„Vieš. Mňa nikto ešte nikdy neodhadol. Som prefíkaný. Záhadný a nikoho si ku telu nepúšťam.  Bol som to ja čo ťa sledoval na pohrebe a čo ťa sledoval keď si bola na balkóne.“  Povedal vážne.  „A teraz máš niečo so mňa v sebe. Každý sme ťa niečo naučili a ty si o mnoho horšia. To čo si urobila Hannah bolo zábavné ale aj ponižujúce. Čo by si robila ty ak by ti to povedala ona?“ stisol mi bok.
„Vieš. Mne by sa to stať nemohlo lebo ja prsia mám.“  Zasmiala som sa.  pozrel mi do výstrihu a prikývol. . „Zakázané.“  Stisla som mu plece.
„Rozkaz. Ale teraz ťa asi nechám ísť. Hannah si nedá pokoj.“ Otočil sa so mnou a mne sa naskytol pohľad ako sa lepí znova na Zayna.  Pustila som ho a on mňa a išla som bližšie. Jane som nikde nevidela. Zľakla som sa. kašľala som na Zayna. Dôverujem mu a po slovách čo mi povedal som sa nemala čoho obávať.  
Medzi ľuďmi som ju nevidela. Začínala som mať strach. Jane kde si?! Vybrala som mobil. načo mi bude? Nezdvihne mi a ak jej zavolám a zdvihne to niekto iný som prezradená.  Justin ten tu nie je.  Doparoma! Zbadala som Cheryl pri Liamovi. Pozrela na mňa a ja som jej naznačila aby išla za mnou. štuchla do Liama a pomaly išli ku mne. Obzrela som sa či ma niekto nevidí. Išla som na poschodie smerom na toalety.  Oprela som sa o stenu a čakala na nich.
„Nevideli ste Jane?“ opýtala som sa.
„Myslím že hovorila, že potrebuje vzduch. Išla von.“  Odpovedala Cheryl.
„Už som sa zľakla že ju uniesli. Idem ju pohľadať.“ Usmiala som sa a odišla som. zišla som rýchlo dolu a išla ku východu.
„Kam ideš? Zastavil ma Nick.
„Idem iba na vzduch!“ pretočila som očami. zišla som schody a vyšla som na ulicu. Pozerala som naokolo ale nikde som ju nevidela.
„POMOC!“ začula som krik.
Bola to Jane.  Spozornela som a išla som za krikom.  Bola v nejakej uličke a na nej bol nalepený chlap. Silno ju držal. Vytiahol nôž. Poznala som ho. Spomienky sa mi vrátili o 4 roky dozadu.  Priložil jej ho na plece a potiahol. Jane skríkla. Rýchlo som sa spamätala a kopla ho do boku.  Odsunul sa od nej. Jane spadla na zem. Otočil hlavu ku mne. Jedno oko zelené a druhé modré. Bol to on. znova tu je.  kopla som ho do brucha a čupla som si ku Jane.
„Musíš ísť do nemocnice.“  Chytila som ju a postavili sme sa.
„Pamätáš si ma zlato? Chceš aj tretiu jazvu?“ zasmial sa mi pri uchu. Chytil ma okolo pásu a nôž mi priložil ku krku.
„Choď!“ skríkla som na Jane. Nechcela ale otočila sa a utiekla.
„Stále si taká slabá.“ Zasmial sa.
„Mýliš sa. odvtedy sa veľa zmenilo.“ Zavrčala som.
Chytila som mu ruku a vykrútila som mu ju. Ako som mu posunula ruku tak sa mi od krku až ku kľúčnej kosti urobil škrabanec.  Následne som mu ruku zlomila a nôž spadol na zem.  Lakťou som mu dala do brucha. Pustil ma.  Kolenom som mu dala pod bradu. Kľakol si na zem.  Otočila som sa na odchod. Ale ten bastard ma zachytil o opätok a ja som spadla celou silou bruchom na zem.
„To bolelo.“ pošepkala som.
Vedľa mňa bol nôž. Chytila som ho do ruky a otočila som sa na chrbát. Hodila som ho a trafila ho rovno do hrude.  Postavila som sa a zacítila som v kolene ostrú bolesť.  Pozrela som na šaty. Boli zamazané a potrhané od kamienkov čo tu boli. Chramavým krokom som odtiaľ odišla. Jane bola tu. Bola celá krvavá.
„Jane. Rýchlo. Ideme do nemocnice.“ odtrhla som kúsok zo šiat a pritlačila som jej to na ranu.
 Všimla som si že to nemala povrchové ale  hlbšie ako ja.  Odomkla som auto a rýchlo som išla do najbližšej nemocnice. išla som na červené a jazdila som ako na pretekoch. Zastavila som na parkovisku a vystúpila som. pomohla som Jane a išli sme dnu. Sestrička ju hneď zobrala. Pomohla som jej.  Vošli sme do ošetrovne a onedlho prišla ďalšia sestrička s doktorom.
„Ľahnite si na brucho.“ Jemne ju chytil a pomohol jej. Dal kúsok z mojich šiat preč.
„Čo sa stalo?“ pýtala sa ma sestrička kým doktor robil svoju prácu. Len teraz som si všimla že Jane strašne plakala.
„Boli sme na plese. Jane sa išla prejsť a ja som ju potom išla hľadať lebo som nevedela kde je. našla som ju v uličke. Tlačil sa na ňu nejaký muž a kto vie čo ešte. Porezal ju. Zasiahla som v čas. Nejako som ju obránila. Ona utiekla a ja som sa dostala odtiaľ tiež. Pár krát som ho udrela a potom utekala. Ostal tam.“ troška som hapkala a rýchlo rozprávala.
„Ste aj vy poranená.“ Dotkla sa môjho krku.
„je to len škrabanec.“ Chytila som si ho. Jane skríkla.
Chytila som ju za ruku a čupla si ale to nebol dobrý nápad. Puklo mi v kolene a ja som myslela že sa zlomilo na kúsky. Sestrička mi pomohla postaviť sa.
„Má ho vykĺbené.“ Pozrela na doktora.
„Hneď sa jej venujem.“  Len čo došil Jane ranu prišiel ku mne a chytil mi ho. Sykla som.
„Bude to fajn. Iba to zabolí.“ Chytil ma nad koleno a za lítko. Pozrel na mňa a vystrel mi ju. Myslela som že ho zabijem. Zadržala som výkrik v hrdle a miesto toho mi vyšli slzy.
„Aspoň dva dni bude lepšie keď ostanete ležať.“ Červenú a krvavú ranu mi vyčistil. Niečím mi ho začal potierať a potom mi ho tuho obviazal. Jane to mala zalepené náplasťou.
„Mali ste rovnakú nehodu?“ opýtal sa ma.
„Vtedy som mala iba 16. Ale ja som to mala povrchové a zažila som to čo ona nie.“ Postavila som sa. 
„Tak fajn. Príďte o týždeň obidve na kontrolu.“  Zobral sestričke papiere a niečo tam napísal.
„Dovidenia.“ Pozrela som na Jane.  Na chodbe ma silno objala  a ja ju.
„Ďakujem.“ Pošepkala.
„To nestojí za reč. Urobila by si to isté.“  Pohladkala som ju po chrbte.
„Zavezieš ma domov?  Budem ťa navigovať.“  Odtiahla sa.
„Tak fajn.“  Utrela som jej slzy. Menším krokom sme vyšli.
 „Môžeš vlastne šoférovať?“  pozrela na moju nohu.
„Asi nie.“ Sklonila som hlavu.
„Pôjdeš ku nám.  Nemôžeme riskovať ísť ku tvojmu bytu.“  Odomkla auto.
„Ale ani ku tvojmu to nie je bezpečné.“  Pozrela som na ňu keď sme nastúpili do auta.
„Harry ma veľa bytov. Pôjdeme mimo diania veci.“ Naštartovala.  „Podáš mi mobil prosím?“ z jej tašky som vytiahla mobil a podala som jej ho. Volala s Harrym asi 5 minút. Všetko mu povedala a potom že kde ideme. Zložila a ďalej sa venovala ceste.  Išli sme dlho. Myslela som si že už opúšťame Londýn keď zastala pri luxusnom paneláku. Vystúpili sme a išli sme dnu. Vošli sme do bytu a Jane našla nejaké veci. Ukázala mi izbu. Popriali sme si dobrú noc a zavrela dvere. vošla som do kúpeľne a umyla som si poriadne ruky.  Vrátila som sa do izby a ľahla si do postele.  Zaspala som hneď ako sa hlava dotkla mäkkého vankúša.    

 NEW! :D Troška neskoriešie ako zvyčajne ale nevadí. Tak čo hovoríte na to všetko? NA Minulosť Ellie a na to čo sa stalo teraz. Chcem vedieť čo si myslíte o správaní Hannah. Čo tým chce dokázať. O Adamovi. Čo sú to za papiere? A o ostatnom. Vyjadrite sa prosím. :D Trošku ma zaskočilo že na minulej časti je iba JEDEN koment. Asi to bolo kvôli ich spoločnej noci ?Aj tak ste sa mohli vyjadriť. Dúfam že na tejto už bude počet komentov ako vždy. :))
HOPE YOU LIKE IT ♥ 
Zayn na plese ;)) ♥

5 komentárov:

  1. Si nevieš predstaviť ako milujem tento príbeh, želám si aby nikdy neskončil. Ale aj tak tor az skončiť musí. Som zvedavá na toho jej strýka a aké papiere má. Nakoniec sa z dievčatka vykľula drsná, prefíkaná a silná mafianka. Čítam veľa príbehov, ale ani jeden sa tomuto nevyrovná, pretože toto je ako skutočnosť. Pred očami vidím všetky udalosti, ktoré tak opisuješ, všetko mám v pamäti. Jednoducho ma to tak zaujalo, že netrpezlivo čakám na ďalšiu a očakávam ďalšie prekvapenie, nové dobrodružstvo, akciu a všetko iné. Hannah sa určite snaží o nmožné, kedže Zayn miluje Ellie. Snaži sa ho zviesť, aby nasrala Ellie a možno že vie že ta dada je ona. Z Louisa som prekvapená a hlavne s toho čo sa stalo Jane. A nepochopila som to ako sa s ním rozprávala s tím utočníkom, odkiaľ sa poznajú a tak..........

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vieš čo sa mi pááči .. okrem textu ? :DDD že je to dlhéééé na mááriu :D ako ja len také kráátke píšem. ty sa riadne nad tým tráápiš :)
    btw. aj aj som si založila prááve blog, kde píšem o 1D :3 http://naty-poviedky.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super ako vzdy hod rychlo dalsiu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Perfič. Nezavidím Elie čo sa jej stalo ani to že to Jane prežila tiež. Hannah je skurvená suka to je jediné vysvetlenie. Som zvedavá na tie papiere a čo v nich je a taktiež predstava že Elie bude hala mafianov je celkom vzrušujúca teda vzrušujúca z tej menej pervéznej časti :3. Už sa teším na tie Adamove papiere. B. J.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Uzastna cast :D chuda Ellie lutuj ju aj Jane :( a Hannah nech ta ruku prec :D som zvedava co bude v tych papieroch :D rychlo dalsiu cast :*

    OdpovedaťOdstrániť