streda 4. decembra 2013

Help Me!



Výhra!
Zavibroval mi mobil vo vačku riflí. Pozrela som na Nicka, ktorý netrpezlivo čakal. Vyťahovala som zbraň a pozerala na Jane.
„Som tu!“ dnu vtrhol Ray. Otočili sme sa ku nemu.
„Nechajte ju tak. Kým ju neuvidí nič mi nepodpíše. Takže keď podpíše papiere pôjdu obidvaja dole. Inač Hannah neprišla s tebou?“ podišiel ku nám a prezeral si Jane.
„Nie. Volala som jej ale raz povedala že mi zavolá na späť a potom mi už nevolala.“ Mykla som plecom.
„Fajn. Túto tu nechajte tu. Ja budem za skladišťom v búdke.“ Pozrel na mňa a potom na Nicka. Prikývli sme a on odišiel.
„Do búdky?“  nadvihla som obočie.
„Je to jeho kancelária kde vybavuje takéto účty.“ Pozrel na Jane. Zbraň som skovala naspäť a začala sa prechádzať dookola.  Nick sem tam prehodil reč ale potom ostal ticho. Ja som sa stále prechádzala dookola a Nick odišiel.
„ČO myslíš už prišli?“ povedala som medzi rečou. 
Jane mykla plecami. Povzdychla som si a oprela som sa o stenu.  Nebolo tu počuť nič. Ani hlások.  Po asi hodine som sa išla pozrieť von. Nick vyšiel z búdky a ja som vošla opäť dnu. Skovala som sa do čierneho tieňa. Vošiel dnu.
„Dada.“ Riekol.
„Žiadna Dada.“ Zasmiala som sa. „Vieš čo je úžasné? Že všetci ste tomu naleteli.“ Vytiahla som zbraň a nabila ju.
„Najprv Hannah a teraz ty. Úžasné ako mi všetko vychádza.“ Vyšla som z tieňa a zasmiala sa.  zostal zaskočený stáť a a nechápal. Načiahol ruku ku zbrani.
„Ani náhodou.“ Pokrútila som hlavou. Prst som dala ku spúšti a vystrelila. Jedna rana a bolo po ňom.  Odviazala som Jane a ona si strhla pásku.  Zobrala jeho zbraň.
„Idem von za chalanmi.“ žmurkla na mňa.
„Chceš povedať že Zayn je tam sám?“  nadvihla som obočie.
„Asi áno.“ Mykla plecom a vybrala sa von. Ja som vyšla druhou stranou a namierila si to do búdky.  S nádychom som otvorila dvere.
„Kde je Ellie!“ pozrel na mňa Ray.
„Zayn nepodpíše nič! Chceli ste Ellie tak ju tu máte. V celej svojej kráse.“  Bol tu Justin.
„Čo to tu táraš!?“ postavil sa.
„Justin?“ vytiahol papiere a podal mi ich.
„Tu je vysvetlenie. Ešte pred tým ako ste nechali svoje miesto Zaynovi. Okradli ste ho o polovicu majetku. Ale môj otec vás prekukol a tak to vybavil. Podpísali ste to všetko na mňa. Všetko čo ste si mysleli že patrí vám bol omyl. Živili ste sa mojimi peniazmi. Ak Zayn teraz podpíše zmluvu bude všetko patriť mne.“  Podala som mu papiere.
„Všetko patrí rodine Crystal. Dedičovi. Čiže mne. Ty Ray si chudobný ako kostolná myš. Živila som ťa.“  Zasmiala som sa mu do tváre. Stál za nim muž, ktorý bol prekvapený rovnako ako Ray. Čítal zmluvu.
„Vidíš je to tvoj podpis.“  Zažgerila som sa. „Mal si, si to overiť ale myslel si, si že je to tak bezpečne že ti na to nik nepríde. Bohužiaľ.“  Pozerala som na neho.  Všimla som si pohyb muža ale niekto ho prebehol. Muž sa oprel o stenu a zošuchol sa na zem. Pozrela som sa za seba. Zayn držal zbraň z ktorej sa dymilo. Papiere som si zobrala naspäť a otočila som sa.
„Skončíš tam kde tvoja dcéra.“  Odfrkla som. 
Pri dverách som sa otočila ku Zaynovi. Ray mieril zbraňou na nás. Vytiahla som tú svoju a cez Zayna som ho strelila tri krát. Zayn zatvoril oči lebo sa zľakol. Potom som začula ďalšie výstrely. Justin otvoril dvere a vystrelil tiež. Zayn na mňa pozrel. Usmiala som sa na neho a on na mňa. Papiere som dala do obálky a Zayn si ich skoval do bundy zvnútra. Chytil ma za ruku a vybehli sme von. Začali sme sa biť a nie strieľať. Jeden chlap ma odsotil na bok a dve mi vrazil. Poriadne ma to vytočila. Vystrela som sa  a on mi vrazil ďalšiu. Vykopla som nohou do jeho rozkroku.  Päsťou som mu vrazila do líca a potom pod sánku. On ma kopol tak že som spadla na zem. Kopol ma do brucha. Skrčila som nohu a vybrala nôž stlačila som ho a ostrý vrchol som mu zapichla do stehna. Spadol na zem a ja som sa rýchlo postavila. Hodila som mu nôž do hrudníka. Nechala som ho tak. Utrela som chrbtom ruky svoju tvár. Na ruke ostal odtlačok po krvi. Podbehla som ku Jane, ktorá sa bila s ďalšími ale dvoma. Jeden ju kopol.  A druhý ju škrtil. Svine násilnícke.  Je odporné ako je na nich vidieť tú nenávisť ku ženám. Okrem toho že ich využívajú na svoje potreby a mlátia ich. Ostatok ich nezaujíma. Tá bolesť im je ukradnutá. Nastavila som nožík. Chytila som jedného a podrezala mu krk. Stále si nemôžem zvyknúť že som vrah. Ale človek keď sa raz do toho dostane nie je cesta preč! Už nikdy! Druhého si podala Jane.  Počula som výstrel a to bol aj posledný. Otočila som sa na ostatných.  Nikde som si nevšimla  Louisa.  Ale potom som ho videla na zemi ako kašle.  Rozbehla som sa ku nemu a kľakla som si na zem.
„Louis!“ pošepkala som.
Mal poranené miesto pod kľúčnou kosťou. Chytila som mu miesto a stlačila. Zayn a aj ostatný tu pribehli. Louis mi stlačil ruku. Pozrela som na ňu. Mal ju krvavú. Vyhrnula som mu rukáv. Mal na nej dlhú čiaru. Zdalo sa že je hlboká. Zayn ma objal okolo pása  a odtiahol ma od neho. Liam Nialla a Harry ho opatrne zodvihli a išli s ním čo najrýchlejšie odtiaľto.  
Objala som silno Zayna a hlavu zaborila do jeho bundy. On ma uväznil vo svojom pevnom bezpečnom objatí a pobozkal ma do vlasov. Bolo mi ho ľúto. Bála som sa o neho. Neviem ako ale vybudovala som si ku nemu blízky vzťah. Ani sme sa moc nerozprávali a nezistila som o ňom tie dobre vlastnosti. Cítila som že je dobrý. Prefíkane dobrý.  Jeho modré oči ma prekukli a keď sa do nich pozriem cítim sa fajn bez ťažkostí. Je to niečo iné ako u Zayna. Zayna milujem ale Louis je môj kamarát. Áno je môj kamarát aj keď sa to tak nezdá. Aj keď ma uniesol. Myslím že aj to nám nejako ku tomu priateľstvu dopomohlo.
„Ideme domov.“  Pošepkal Zayn.  Prsty som zaryla do jeho bundy a iba prikývla. Odtiahol ma od seba aby  mohol chodiť. Ale stále ma držal silno okolo pásu a ja tak isto. Kráčali sme ku autu. Baby zobrali moje. Justin svoje a ja som išla sama so Zaynom.
„TY si tak isto v poriadku.“ Otočil sa ku mne a tvár mi zobral do svojich rúk. Iba som prikývla.
„Si si istá? Maž rozťatú peru a aj..“ dal mi na bok strapaté vlasy z čela. Prešiel  nad obočím. Sykla som lebo ma to zaštípalo.
„Ideš do nemocnice tak tiež!“ pobozkal ma na čelo. Nič som mu nepovedala a oprela som sa o sedadlo. Naštartoval a vyrazil odtiaľto preč.
„Čo s nimi bude?“  opýtala som sa lebo som bola zvedavá.
„Neskôr sa o to postaráme.“  Pozeral stále na cestu. Otočila som hlavu ku oknu a pozorovala okolie. Onedlho sme boli v meste a Zayn išiel do nemocnice. boli sme tam za hodinu. Zastavil a vypol motor. Chytila som si čelo. Cítila som hrču.  Vystúpili sme von a vchádzali dnu. Vošli sme do ošetrovne kde sme čakali doktora.
„Ako sa cítiš.“ Postavil sa predo mňa Zayn.
„Myslela som si že budeš šťastná. Kričať že sme vyhrali ale... Louis a to všetko. Je ťažké spomínať na to že som zabila ľudí aj keď boli svine!“ sklonila som hlavu.
„Viem ako sa cítiš. Aj u mňa je to stále takto.“  Sadol si ku mne a stlačil mi ruku.
„Tak. Prepáčte že idem neskoršie.“ Po 5 minútach vošiel doktor.
„To je v poriadku.“ Zamrmlala som.
  Nachystal si čo potrebuje a sadol si oproti mne.  Stlačila som Zaynovi ruku a zatvorila oči. Onedlho bol hotový. Prelepil mi to náplasťou.  Vyčistil mi peru, ktorá štípala.
„Hotovo.“ Usmial sa.
„Ďakujem.“ Zayn mi stále držal ruku.
Zoskočila som na nohy. Objal ma okolo pásu a vychádzali sme von.  Pobozkal ma na čelo a išli sme domov.  Boli sme tam onedlho. Vystúpili sme v garáži a išli do domu. Zayn ma pred domom zastavil. Otočila som sa ku nemu.
„Trápi ťa Louis?“ pohladil ma po líci.
„Áno aj.“ Sklopila som zrak.
„Louis je silný láska. Bude v poriadku a zajtra ho pôjdeme pozrieť.“ Objal ma a ja jeho.  Po chvíli som sa odtiahla a prešli sme kku dverám odomkol ich a vchádzali sme dnu. Do uši mi udrel zvonivý smiech, ktorý  ma pohladil na duši. Vyzula som sa a išla som do obývačky. Po izbe behala Diara a smiala sa ako ju naháňa Stella.
„Prišla ELLIE!“ zastala a rozbehla sa ku mne.
Zobrala som ju do svojho náručia zdvihla ju do vzduchu. Silno som ju objala. Ona ma objala okolo krku a stáčala ma nohami okolo pásu. Teraz som sa konečne musela zasmiať. Jej jemne kučeravé vlásky ma šteklili po tvári a jej malé telo bolo príjemne teplé. Odtiahla odo mňa hlavu a potom sa zamračila. Chytila mi miesto nad obočím. Bez slova ma tam pobozkala a ja som sa ešte viac usmiala.
„Po tomto bozku sa to vylieči rýchlejšie.“ Ja som ju pobozkala na líce a potom všade. Začala sa smiať. Položila som ju an sedačku a začala štekliť. Znova ten zvonivý smiech, ktorý budem od teraz počuť každý deň.
„Už navždy spolu?“ chytila mi ruku a zvážnela.
„Už navždy spolu.“ Usmial som sa a pobozkala som ju na čelo. Nastrčila malíček.
„To ma naučil Zayn.“ Pozrela som sa na Zayna, ktorý sa hanblivo usmieval. Prišiel mi strašne rozkošný.  Chytila som jej malíček mojim a stlačili sme ich. Potom ma s úsmevom objala.
„Aj so Zaynom sme si to sľúbili.“ Pošepkal mi. Nahlas som sa zasmiala.
„Idem si dať hodinový kúpeľ .“ pošepkala som jej.  Odtiahla som sa. brnkla som jej po nose a išla som hore. Na chodbe ma Zastavil Zayn.
„Môžem si dať ten kúpeľ s tebou?“  pošepkal mi do ucha.
„A zmestíš sa?“ nadvihla som obočie.
„Vaňa je veľká. Zabudla si?“  usmial sa.
„Zabudla.“ Objal ma okolo pása  a začal kráčať.
Ja som cúvala dozadu.  V izbe ma nadvihol. Obmotala som nohy okolo jeho pásu a pobozkala som ho na pery vášnivo, vložila som do toho bozky celú lásku.  Tie pery mi tak veľmi chýbali. Keď mi už dochádzal dych odtiahla som sa a zhlboka sa nadýchla. Zayn vykročil do kúpeľne a tam ma znova pobozkal. Jeho jazyk tancoval s tým mojim a užívala som si to najviac. Vnímala som len samotné jeho pery a bozky.  Teraz s a odtiahol on a pozeral na mňa. Položil ma pomaly dole a chytil golier mojej bundy. Začal mi ju zvliekať z tela. spadla na zem. Chytil tričko a vyhrnul mi ho. Prevliekol ho cez hlavu a potom mi rozpustil vlasy. Prezeral ma celú. Potom sa zamračil až zazúril. Pozrela som tam kde on. na bruchu mi svietila veľké modrina. Chytila som mu tvár do svojich rúk a zdvihla mu ju.  Pobozkala som ho krátko na pery.  Podišiel ku vani a pustil vodu. Nalial tam kopec peny. Vrátil sa ku mne a začal ma bozkávať. chytila som lep jeho trička a pomaly ho vyvliekala na hor.
V spoločnej prítomnosti sme si užívali kúpeľ a smiali sa na somarinách.
„Aj my si môžeme niečo sľúbiť.“ Zasmiala som sa a nastrčila som malíček.
„Čo také.“ Zdvihol ruku a trčal iba malíček
„Navždy spolu.“ Usmiala som sa.
„Navždy.“ Spojil malíčky.
„Milujem ťa.“ Pošepkal.
„Milujem ťa.“ Pošepkala som a náhle na to som sa prilepila na jeho pery. Objal ma okolo pása keď sa pošmykol a skončili sme pod vodou. Pery sme mali stále prilepené na sebe. Zavrela som silno oči. Vynorili sme sa a potom sme sa začali smieť na hlas. Najprv vyšiel on. obtočil okolo seba uterák.
„Už sme tu hodinu.“ Poznamenal a naklonil sa ku mne.
„Ešte chvíľu.“ Oprela som sa o vaňu.
„Ani nápad. Teraz posteľ.“ Chytil ma a zobral ma na ruky ako manžel svoju manželku. Položil ma na zem a na hlavu mi hodil uterák.
„Zayn! Zasmiala som sa. dala som ho z hlavy preč a obtočila som ho okolo tela.  zobral ďalší uterák a začal mi sušiť vlasy. Vďačne som na neho pozrela. Zobral ma znova do svojho náručia a išiel so mnou do izby. Na telo mi kvapkali kvapky z jeho končekov vlasov.  Položil ma na posteľ a prikryl nás prikrývkou.  Začal ma bozkávať a potom to začalo zachádzať ďalej a ďalej....         
NEEW!! :D Tak? ?ČO hovoríte?? Konečne?? :D :D :D Vyjadrite sa. ČAkali ste niečo viac? Ste spokojný? JA neviem čo si mám myslieť. ČO hovoríte na Ellie, Zayna? Chýbala aj vám Diara ako aj mne?? :D :D Čo ymslíte ako dopadne Louis?? Vyjadrite sa ku tomu a celej časti prosím!
HOPE YOU LIKE IT :D :D ♥  

 

3 komentáre:

  1. Pefič. Je dokonalá :), a keď mám pravdu povedať splnila všetky moje očakávania. ČO sa týka Elie a Zayna sú spolu stašne zlatý i keď na koniec tejto poviedky si mohla pridať takýmenší opis :D. Ano Diara mi stašne chývala. Myslím že Louis bude v poriadku teda aspoň dúfam. Teším sa na pokračko. B. j.
    PS: Dnes mám meniny a zhodou okolností aj narodeniny :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bolo to veľmi napínavé, ale mám taký pocit, že za chvíľu toto skončí. Nerada by som prestala čítať tento príbeh. Milujem ho tak ako aj iné, ale iné nie je tento príbeh, ktorý ma zaujal najviac. Nikto ma ešte nezaujal ako tento. Ak by ťa napadali nové prípady, zvraty a neviem čo ešte tak to píš dalej. Nedokážem si predstaviť žiť bez tohto očarujúceho príbehu plným skutočností. Je mi ľúto Louisa musí sa vyliečiť!! nie že ťa napadne niečo iné!!!! a Zayn je šťastný, ked je s Ellie. malá Diara ma tiež potešila ale nikde neni spomenutá Cheryl. Aj tá mi chýba, ale hlavne je že sa tu spomína Ellie a Zayn.

    OdpovedaťOdstrániť