nedeľa 8. decembra 2013

Help Me!



Pomsta
Stojím na chodbe a vysvetľujem situáciu Liamovi a Cheryl. Pozorne ma počúvajú. Od zlosti a aj od bolesti začnem znova plakať. Vidno ako Liam zúri z toho všetkého. Hovorím im o Adamovi. Syna, ktorý je vraj Rayov. Paul a o nejakom Austinovi z, ktorým som ešte nemala tu česť. Kde sa to stalo. Ako sa to stalo so Zaynom.
„Pokoj Ellie.“ Objíma ma Cheryl.
„Teraz musíš byť silná.“ Liam položí ruku na môj chrbát.
 Má pravdu. Musím sa pozbierať. Nabrať silu a pomstiť Zayna. Toto vôbec nemali robiť. Nevedia s kým si začali. Odťahujem sa od Cheryl a utieram si slzy. Stále mam oblečené veci zo včera. Vôbec som nebola doma čo som asi mala. Mala som strach o Diaru. Doparoma! Krava som. Ale keď ja som ho tu nemohla nechať. Celú noc som dúfala že sa preberie ale nestalo sa. ako vážne to je keď stále spí?!
„Musím všetkým ukázať že ja som tá, ktorej sa musia báť!“ zavrčala som.
„Čo máme urobiť?“ pýta sa Liam.
„Musia ma všetci vidieť a vedieť na čom sú.“ Pozerám na neho.
„Rozumiem.“  Kývne hlavou.
Chytí Cheryl za ruku a spolu odchádzajú.  Otočil sa ku dverám od kadiaľ práve vychádza doktor. Ani som nevedela že tu bol. Pozerá na mňa apo chvíli konečne začne rozprávať.
„Práve sa prebral. Ale je veľmi slabý. Viete včera počas cesty stratil veľa krvi. Ale to bude v poriadku.“ Vysvetľuje mi pomaly.
„Ďakujem.“ Odpoviem.
Stlačím kľučku a vchádzam dnu.  Leží tak ako pred tým a má zatvorené oči. Už hubku na ústach kde mu ide vzduch ale iba v nose. Sadnem si na stoličku a mojími chladnými rukami chytím jeho až moc horúcu. Zvieram ju v mojich rukách a čakám či otvorí oči. Začne nimi hýbať a nakoniec pomaly otvára oči. Na tvári sa pohráva úsmev s perami. Zaštípu ma oči. Otáča hlavu mojim smerom a konečne vidím žiarivo čokoládové oči ako na mňa pozerajú. Teraz sa už naozaj usmievam.  Zdvihne sa mu kútik úst a stisk mi opätuje. Nič som mu nepovedala. Nakláňala som sa nad ním a pomaly ku nemu približovala. Pobozkala som ho jemne na pery. Keď som sa odtiahla stlačil mi ruku. Usmiala som sa a pobozkala som ho hlbšie. Slzy utiekla a spadla na jeho líce. Odtiahla som sa a otvorila som oči. Zayn sa zamračil. Vyslobodil ruku z môjho zovretia a chytil moje líce. Začala som sa chvieť. Zotrel mi slzy.
„Bolí to keď plačeš.“ Pošepkal.
„Ja plačem od šťastia. Bála som sa že ťa stratím.“ Chytila som mu ruku na mojom líci a stisla. Od ju zobral a pobozkal ma na jej chrbát.
„Neopustil by som ťa.“  Položil ruky na miesto kde mu bije srdce.
Teraz som sa ho na nič nechcela pýtať.  Keď opäť zaspí tak odídem.
„Bola si doma?“  hypnotizoval ma očami.
„Nie. Bola som tu celú noc.“ Sklopila som zrak.
„Musíš si oddýchnuť. Ešte prídeš!“ nebol to návrh. Trval na tom čo povedal.
„Mám ťa tu nechať samého?“ nadvihla som obočie.
„Budem v poriadku zlato. Keď si pospíš prídeš znova.“ Stisol mi ruku.
„Tak dobre.“  Ešte som ho dlhšie pobozkala.
Pustil mi ruku a ja som sa od neho odtiahla. „Ty tiež oddychuj!“ prikázala som mu. Iba prikývol.
Zobrala som mobil s kľúčmi zo stolíka. Otočila som sa a odišla som. nadýchla som sa a išla som preč. Nastúpila som do auta a naštartovala motor. Išla som domov. Dať sa do poriadku.  Bola som tam za 15 minút. Vystúpila som. Auto som nechala na dvore. Podbehla som ku dverám a odomkla ich.  Vyzula som sa a išla som rovno do izby. Otvorila som dvere kde spala Diara. Kde je Stella? Išla som do jej izby a zaklopala som.  otvorila mi a vyzerala akoby teraz stala.
„Ahoj Ellie. Kde ste boli so Zaynom celú noc?“ opýtala som sa.
„Ahoj. Zayn je v nemocnici. Niekto ho postrelil. Musím teraz zistiť kto to bol. A prečo je Diara v našej izbe?“  ukázala som sa naše dvere.
„Včera vás chcela čakať. Povedala že bude tam pokiaľ neprídete. Bola tvrdohlavá.“  Oprela sa o zárubňu.
„Tak dobre. Ja opäť odídem. Ale najprv sa dám do poriadku.  Ak nestihnem zobudiť Diaru tak so Zaynom pre ňu pripravujeme prekvapenie.“ 
„Tak dobre.“ Prikývla. „Mám ísť zobrať Diaru alebo?“
„Nie. Nemusíš.“ Pokrútila som hlavou.
Otočila som sa na päte a išla naspäť do izby. Radšej som s dverami nič nerobila aby sa nezobudila. Otvorila som skriňu.   

Vytiahla som čierne spodne prádlo, džiny, čierne tričko, čiernu košeľu a čiernu kožienku. Zobrala som to do ruky a išla do kúpeľne. Vošla som pod sprchu a rýchlo sa umyla.  Vyšla som von a dala som na seba hodvábny župan. Špinavé veci som dala do koša na prádlo.  Vlasy som si vyfénovala a učesala. Nechala som ich rozpustené.  Obliekla som sa a dala jemný make up aby nebolo vidno kruhy pod očami. Linka a špirála. Mobil a kľúče som dala do vrecka a peňaženka je v aute. Fajn mám všetko.  Vyšla som z kúpeľne.  Prešla som potichu dverám. Zastala som a pozrela som sa na Diaru. Podišla som ku nej a pobozkala som ju na čelo. Prikryla som ju poriadne a postavila som sa. Pomrvila sa a otočila sa na brucho. Usmiala som sa a potichu som odišla.  Vyšla som hore na tretie poschodie kde si Zayn urobil kanceláriu.  Zo stola som vytiahla papiere.  Všimla som si že v rámčeku ma moju fotku a v druhom nás obidvoch z dovolenky na Bahamách.  Zasmiala som sa nad tým odišla som.  Zo  skrinky na topánky som vytiahla biele NIKE botasky. Obula som sa a odišla som. podbehla som ku autu a vytočila som Liama.

„Počúvam.“ Ozval sa.
„Liam už si to vybavil?“
„Áno. Všetci sme vo vašej firme. Sú tu aj tvoji bratia so Stvanom. Nepáči sa im že museli prísť tu. Vieš pre čo.“
„Viem. Ale či sa im to páči alebo nie. Sú tam naozaj všetci, ktorý majú?“
„Všetci.“
„Tak dobre. Za 10 minút som tam.“  zložila som.
Prehodila som rýchlosť z 2 na 4 a išla čo najrýchlejšie.  Zastavila som presne na mieste ako som mala. Žiadne predpisy som si nevšímala a ani semafory.  Zobrala som veci čo potrebujem a vystúpila som.  natiahla som sa po zbraň a zastrčila ju za nohavice. Zamkla som auto a išla dnu. Na recepcii ma všetci zdravili. Odzdravila som ich a išla som do zasadačky. Kde určite sú lebo inde by sa nezmestili. Nešla som do dolnej lebo tam sa stretávali len naši. Otec, bratia, mama... vyšla som na 7 poschodie a išla som na koniec chodby kde je tá najväčšia.  Vošla som dnu bez zaklepania. Všetkých som si prezrela. Nie som tu sama baba. Aké prekvapujúce.  Zatvorila som dvere a išla ku Liamovi. Boli tu všetci chalani okrem Zayna a Louisa. Ten by sa mi tu zišiel teraz a hlavne aj Zayn. No, čo Ellie. Zvládneš to aj sama s podporou ostatných.  Jane a Cheryl boli nervózne. Tlačili sa na svoje polovičky.
„Stevan. Môžeš to ísť prefotiť?“ podala som mu papiere.
 Hľadala som Justina. Kde zase je? Otočila som sa ku hosťom a ako Stevan otvoril dvere vošiel tu Justin. Veď preto!   
„Kde je ta osoba, ktorá je mocná.“  Prehovoril jeden muž.
„Stojí pre vami páni a dámy.“ Pozrela som na jednu čierno vlásku. Všetci sa zasmiali.
„Pokojne sa zabávajte.“  Usmiala som sa.
„Počkaj. Kde je Ray?“  prerušila ma Ďalšia žena.
„Viete. On nepríde. On a všetci jeho ľudia sú pod zemou...“ zasmiala som sa. „Vďaka mne. A prečo? Určite každý poznal môjho otca však!? Zistil podvody, ktoré Ray vykonával. Mám dôkaz o tom že celá firma a pozemky patrí mne. Celý majetok čo Ary ukradol ešte pred tým ako to dal Zaynovi patrí mne. Živila som ho celé roky ja. A jeho spojenci, ktorý od neho niečo mate vám nepatrí. Odkúpili ste to ale to je nič. Aj peniaze a aj majetky sú moje. Ste okrateny a polovicu majetku ľudia.“ Oprela som sa o stôl.
„Klameš!“ postavil sa odporný dedko.
„Zo začiatku som tiež tomu neverila. Kým neprišiel môj strýko a nedal mi ten dôkaz. Počkajte moment.“ Odfrkla som mu.
„Ty a BOSS Londýna? Si ešte dieťa!“ postavil sa ďalší pán.
„No tak. Mám 20. Veľa z vás tu je mladých.  Tak prečo to nemôžem byť ja?!“ nadvihla som obočie. Začali si medzi sebou niečo šuškať.
„A čo Zaynov majetok?!“ opýtala sa žena.
„S tým nemám nič. On je čistý.“ Otočila som sa im chrbtom.
„Tak?“ pošepkala som.
„Si úžasná. Už iba dôkaz aby ti verili.“ Podporil ma Eric.
„tak fajn. Vidno na mne že mám nervy?“ pozrela som na každého. Zachechotali sa.
„Vôbec.“ Pokrútila hlavou Cheryl.
„Ideš ty BOSS!“ štuchol do mňa Justin.
„Áno.“ Usmiala som sa. Stevan sa konečne vrátil s papiermi.
„Jane. Môžeš prosím?“ opýtala som sa.
„Iste.“ Zobrala papiere. Dala mi originál a ostatok rozdávala.
„Pozorne čítajte. Je tu všetko.  Majetok, ktorý mi právom patrí. Ja Ray odovzdávam do rúk Ellie Crystal. Keď dovŕši 20 rokov bude riadiť všetko čo jej právom patrí.“ Prečítala som poslednú vetu.
„Je tam jeho podpis.“  Poznamenala som. všetci sa začali pohoršovať.
„Takže vám radím. Buď mi do 24 hodín odovzdáte pozemky a peniaze čo vám Ray daroval či predal alebo vás nahlásil na políciu a idete sedieť an doživotie. Viete že tomuto sa hovorí krádež. A ja som nevinná lebo som o to ukrátená.“  Hovorila som tvrdo.
„Ty suka!“ postavil sa mladý. Jeho postreh som predbehla a strelila som ho skôr ako on mňa.
„Myslím že už nikto nemusí zomrieť. Alebo?“  pozerala som na všetkých a hlavne na čiernovlásku, ktorá bola podozrivá.
„Takže vám radím. Máte 24 hodín alebo idem na políciu a ste v riti.“ Papiere som  podala dozadu.
„Je vám tu ešte niečo na smiech. Stále sa nebojíte?“  nadvihla som obočie. Ľudia sa postavili a chceli odísť. Ian a Eric im v tom zabránili.
„Na stôl teraz Liam položí papier na, ktorom potvrdzujete že všetko mi vrátite a cesta už nie je späť.“  Pozrela som na Liama, ktorý tak urobil.
„Nie že si len BOSS. Si aj obyčajná kurva.“ Povedala pri mne žena.
„Ďakujem.“ Žmurkla som na ňu.
„Viete takto ma podcenil aj Ray či Hannah a skončili tak ako skončili. Takže ma nenúťte urobiť to znovu. Ak sa vám nepáči môžete odísť z UK!“ oznámila som ich. Nič nepovedali. Všetci to podpísali a potom už mohli odísť. Keď miestnosť bola prázdna nahlas som vydýchla. Ian ma silno objal a potom Eric a následne ostatný.
„Ešte musím podpísať niečo ja.“  Vytiahla som z obálky papier, ktorá Stevan neprefotil.  Položila som ho na stôl a zobrala kľúče.
„Ellie Crystal. Majiteľka nehnuteľností rodiny Crystal prenecháva v plnej zodpovednosti Ericovi a Ianovi Crystal.“ Prečítala som na hlas a nakoniec dala svoj podpis.
„Ellie ale prečo?“ zamračil sa Eric.
„Lebo ste sa o to starali do teraz. A hlavne Ian. Ja sa tomu nerozumiem. Odteraz všetko patrí vám.“ Žmurkla som na nich.
„A čo ty?“ opýtal sa Ian.
„myslím že mám toho viac než dosť.“ Zasmiali sme sa.
„Ďakujem vám.“  Pozrela som na všetkých.
„Pohoda. Všetko je zatiaľ ok.“  Riekol Harry.
„A už môžeš byť pokojná. Ak by ťa chceli zabiť. Najväčší poklad majú teraz Eric a Ian. Ostatok čo ukradol Ray. Vlastníš ty ale právom by to malo patriť Zaynovi. Takže on je majiteľ rovnako ako ty. Tvoj otec to domyslel dokonca. Ste spoločný majitelia. Spolumajitelia.“  Vysvetlil mi novú informáciu Justin.
„Tak super.“  Prehrabla som si vlasy.
„Ideme?“ opýtala sa Cheryl.
„Poďme.“  Prikývla som.
Všetci sme vyšli von. No až na Justina a Nialla. Tí sa postarali o chlapca na zemi.  Zišli sme dolu a išli sme všetci ako nejaký páni a ja v strede. Smiali sme sa a boli sme šťastný že sme vyhrali. Rozlúčila som sa s nimi a išla do môjho auta. Na dverách bolo poškriabané.  Sú až tak úbohý. Prešla som na druhú stranu kde bolo napísané. ZOMRIEŠ!
Chytila som kľučku ale niekto na mňa zakričal. Otočila som sa. stál tam Paul s nejakým chlapom. Pribehli ku mne  Paul ma ťahal preč.
„Čo sa deje?“ pozrela som na neho.
„Stačí nadpis. Niekto prikázal aby ti zabudoval do auta bomby.“  Nepovedal Paul ale ten druhý. Ukázal na koleso kde som si všimla drôtik a potom viedol okolo  auta.
„Aha. A kto si?“ nadvihla som obočie.
„Austin.“ Podal mi ruku.
„A čo tu doparoma robíte?“ zamračila som sa.
„Môj otec ma tu poslal. Neviem ale vie o všetkom čo sa deje.“  Povedal nervózne Paul.
„Asi sa s ním porozprávam.“ Zamrmlala som.
„Môžeme ťa zaviesť. Kam chceš ísť?“ opýtal sa Austin.
„Do nemocnice.“ pozrela som na neho podozrievavo.
„Neboj sa. nie je z Londýna. Takže môžeš byť pokojná. Vie pointu ale nie je v tom namočený. Je z Ameriky.  Syn BOSSA v Mexiku.“ Rozprával Paul popri ceste ku ich autu.
„vy bývate v Mexiku?“ opýtala som sa.
„Nie. Ja som tam študoval doktorát.“
„Ako sa spoznal doktor s mafiánskym synom BOSSA?“ nadvihla som obočie.
„Party?“ povedal pobavene Austin.
„A čo bude teraz s mojim autom?“  pozrela som na Austina.
„Už som to poistil ale stále neviem čo je vnútri. Potrebujem na to viac času.“ Paul naštartoval a išiel do nemocnice kde som mu povedala.  
„Takže viete obidvaja po španielsky?“ opýtala som sa aby nestála reč.
„Si.“ Odpovedali na raz.
„Ja sa odmalička učím Anglicky ale rodný jazyk je španielčina.“  Doplnil Austin.
Prikývla som a oprela som sa o sedadlo.  Paul išiel podľa predpisov. Troška som bola nervózna. Chcela som to povedať konečne Zaynovi. Možno ma zbuzeruje že som to urobila bez neho ale  ja som to musela urobiť. Bol tam za 20 minút. Vystúpila som.
„Ďakujem.“  Riekla som.
„Za málo!“ usmial sa Paul.
„A tvoj otec mi ma toho veľa vysvetľovať.“ Zamračila som sa a zavrela som dvere. rýchlo som išla do nemocnice.  potešila som sa keď som vošla do izby. Hneď som sa usmiala keď som ho videla.
NOVÁ! :D Konečne! Dnes ešte pridám informácie o nových príbehoh a cez týždeň by som sa mohla pustiť do My Drugs. Dúfam že to vážne dakto bude čítať. viem iba o dvoch. Teším sa že Kinka chce pokračovať v príbehu. Ozvy sa mi potom ;) 
A teraz k hlavnému a to je Help Me! Tak čo hovorite? Urobila Ellie dobre? A čo hovoríte na Austina a Paula. A Adam? Mali ste pravdu keď sme ti mysleli že hrá na dve strany.  Ale nebojte sa všetci traja su dobrý!!! Ale yustin urobí menšiu šarapatu ;) Celkom sa na to teším :D :D 
Takže chcem vaše názory v KOMENTOCH!! 
HOPE YOU LIKE IT ♥

                                                                                Paul
 Austin



3 komentáre:

  1. Dokonale :D som stastna ze Zayn sa prebral :D Ellie je riadny Boss hah :D a ta zena sa mi nepaci :D trz jej zase budu chcet nieco spravit ale oni to zvladnu ze?? :D tesim sa na dalsiu cast :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Proste Dokonalosť !! :D a Ellie urobila dobre . Na Austina a Paula ? tak ty urobili dobre že u zachránili od výbuchu :D a Adam ten musi Ellie toho dosť vysvetliť :D Teším sa na dalsiu časť . Strašne super to píšeš :3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Famózne, len nemala všetko prepisovať na Iana, mala v tom pokračovať aj so Zaynom. Som rada ako to dopadlo, ale je veľa vecí čo ich čaká. A Teším sa na dalšiu časť. k takým to úžasným častiam tejto poviedky sa nedá už nič povedať, pretože moja slovná zásoba sa zasekla v úžase, ktorý mi vytvára tento príbeh.

    OdpovedaťOdstrániť