sobota 28. decembra 2013

My Drugs 50. THE END

    50. časť
Zo spokojného spánku ma vyrušilo plakanie. Posadila som sa a potom som sa postavila. Potichu som vyšla z izby a pribehla ku Evelin. Zobrala som ju na ruky a hojdala. Pravdepodobne bola hladná. Pozrela som sa na hodiny. Boli 3 hodiny ráno.  Posadila som sa a vyhrnula som tričko .  Dala som dole podprsenku a umožnila jej prístup ku mlieku. S úsmevom na perách som ju sledovala. Jej veľké oči, ktoré chytali farbu modrej ako má Louis. Žiarivo modré. Nie ako ja sivo modré.  Jej drobné a okrúhle líčka a jej malý nos ako malá gombička.  Mihalnice mala husté. Také som mala aj ja. Podobá sa na Louis ale niečo má aj zo mňa či lepšie povedané z mojej mamy. Črty tváre má jej a ako som už spomínala aj tie mihalnice dlhé a husté. Keď sa odtiahla napravila som si tričko a postavila som sa. Začala som ju hojdať na rukách a potichu som jej spievala uspávanku mojej mamy. Položila som ju do postieľky keď už zaspávala. Spievať som neprestala. Pobozkala som ju na čelo a usmiala som sa na ňu. Zaštípali ma slzy v očiach. Zatvorila som oči a jedna slzy dopadla na jej drobnú ručičku. Utrela som jej ju a utrela som si aj slzy na tvári. Malá lampička ružovej farby osvecovala izbu, ktorá mala tiež nádych ružovej. Bar na plienky a kde sa prebaľuje. Postieľka kde teraz Evelin je mala biely záves posiaty ružovými motílikmy.  Inak celá postieľka bola biela.  Steny boli dve oproti sebe biele a dve ružové. Okno so záclonami ružovej.  Koberec biely a chlpatý. Kútik kde bolo plno hračiek.  To preto mi je do plaču že som to nezariadila ja. Nezariadili sme to s Louisom spolu, ale Perrie na poslednú chvíľu. Bolo mi odporne a toto je ďalšia chyba v mojom živote, ktorú si neodpustím. Dve tie isté chyby a najhoršie na svete. Ako som mohla byť naozaj taká hlúpa druhý krát a počúvnuť toho chlapa, ktorý nemal na to dôvod. Ale vydesilo ma že by zničil Louisa a mňa už len tým že by som nemala Louisa a Evelin lebo by ma prinútil ku potratu aj na silu. Pre tú nenávisť by sme s Louisom neboli spolu. Sadla som si na ružovú sedačku vedľa dverí a pozerala na svoje ruky. Ľahla som si  prikryla sa bielou dekou. Ruky som dala pod hlavu a kým som nezaspala som potichu plakala.
***
24.12.2013 dnes je ten najvýnimočnejší. Štedrí deň a narodeniny môjho dôvodu žiť.  Sme doma u Louisa. V Doncastere. Evelin ma 2 mesiace a 4 dni. 20. Októbra prišla na svet.  Lottie a ostatné dievčatá ju išli kočíkovať a ja som pomáhala Jay s prípravou jedla. Ja som prestrela na stôl obrus a pripravila taniere a poháre a príbor. Poukladala som to ako to má byť a potom sme začali nosiť jedlo. Mrzelo ma že nie som so svojou rodinou ale sľúbila som to Louimu a moji rodičia boli za.
Ešte je tu jedna novinka. 9 novembra som bola pozvaná s Louim na svadbu môjho otca a Vanessi. Boli spolu dokonalý. Otec našiel druhu lásku a ja som šťastná s ním. Užívala som si to až tak že sa mi nechcelo ísť domov ale potom som si spomenula na Evelin a nemohla som sa dočkať.
Aj keď ma stále fanúšičky nenávidia vyriešila sa záhada prečo som bola preč. V každých novinách a po celom internete boli fotky mňa a Louisa spolu a medzi nami blesk že sme sa rozišli. A keď som sa objavila napálili že som hodila otcovstvo na Louisa aj keď nie je jeho. Louisa to vytočilo a trošku aj mňa. Preto prikázal aby zariadili návštevu v televíznej šou Oprah Winfrey Show  kde som musela ísť aj ja. Bolo to presne 10 decembra. Bola som celý čas nervózna a keď som mala rozprávať pred tým som narátalo do 10 a začala som. Pýtali sa ako sme sa spoznali a ako sme sa dali do kopy. Keď pustili pesničku. Našu pesničku s Louisom sme sa celý čas na seba pozerali. Naše prepletené prsty sme stískali viac a viac. A potom prišla hlavná otázka. Prečo som odišla keď som bola tehotná. Ja som začala a Louis to dokončil.
FlashBack:
„Tak Mia. Prečo si odišla preč keď si čakala vraj Louisove dieťa?“ opýtal Oprah.
„No, Evelin je Louisove dieťa. On je jej biologický otec. Uff. Prečo som odišla? Keď sme sa to dozvedeli obidvaja sme boli v šoku. Neplánovali sme to. A pre mňa bolo ťažké. Onedlho by to vyšlo na povrch a začala by hejty že som zničila život Louisovi a že sa kvôli mne rozpadlo 1D...“
„Čo nie je pravda lebo One Direction sa nerozpadlo. Naopak. Veď sme vydali album“ Prerušil ma Loui.
„Nemala som to v pláne a ani to nechcem urobiť. Keď Louis naznačoval že by to urobil vykričala som mu aby to vyhodil z hlavy.“ Zasmiali sme sa obaja. Potom to zobral na starosti Louis.
„A preto jediné riešenie bolo toto. Mia by nezvládla nátlak a ja tak tiež nie. Preto Mia bývala v rodnom Španielsku u svojej mami. Unikla pred paparazzi, fanúšikmi a pred všetkými. Nik nevedel kde je iba ja a naši blízky. Keď nám skončilo turné a mali sme konečne voľno išiel som ju pozrieť a v ten deň aj presne rodila. Rodila týždeň dopredu. Vrátili sme sa keď Mia a aj Evelin boli v poriadku a teraz sme tu. Opäť spolu. Prišli sme vysvetliť veci a ukázať pravú PRAVDU a nie tú v časopisoch a na internete!“ pozrel pri tom Louis do kamery. Stlačila som mu ruku.
„Úžasné. Takže dámy a páni. V priamom prenoste Louis Tomlinson a Mia Colluci a ich skutočný príbeh lásky, ktorý nemá konca.“ Zasmiali sme sa všetci.
„Ešte menšiu prosbu. Chceli by sme vidieť Evelin je to možné?“ pozrela na nás.
„Myslím že áno.“ Pozrel na mňa Louis. Prikývla som. 
Na obrazovke za nami sa ukázala fotka Evelin fotená pred týždňom. Ležala na zem a mala na sebe baletnú sukňu. A na hlave malú mašličku lej čierne vlásky mala postrapatené a smiala sa ako anjelik. Všetci urobili to premazané Aaaa a aj Oprah. S Louisom sme na seba pozreli  a pred všetkými ma pobozkal na kútik úst. Troška ma chytila červeň tak som sa radšej pozrela na obrazovku. Potom sme sa otočili naspäť. Ešte sme sa chvíľu rozprávali o mojom tehotenstve aká som bola. Vtedy som sa do toho vžila a napodobňovala som mamine hrášky a ostatný sa smiali.
„Ďakujeme za vašu návštevu. Veľa šťastia. Zaslúžite si to.“ Usmiala sa.
„Ďakujeme.“ Povedal Louis. Kamery na nás zamerali a mi sme sa usmiali a zakývali.... Koniec FlashBacku.    

Louis je vonku spolu s pánom Tomlinsonom a niečo riešia. Keď bol stôl pripravený vrátili sa aj dievčatá.
„Mia toto je tvoja práca.“ Podala mi ju Lottie a pri tom krčila tvár. Zobrala som Evelin. Pozrela som na ňu a ona sa usmievala z toho že smrdí. Pobozkala som ju na kútik úst.
„Čo sa deje?“ dnu vošiel zamrznutý Louis. Keď sa ma dotkol odtiahla som sa.
„Potrebuje kúpeľ. Pomôžeš mi prosím?“ usmiala som sa na neho.
„Iste.“ Žmurkol na mňa.
Približoval sa ku Evelin. Keď sa nosom dotkol jeho líca odtiahla ho od seba a on sa zatváril urazene s úsmevom na tvári. Chytil jej ruky a vydal na nich zvuk akoby si niekto prdol. Evelin sa smiala s chuti až skoro nedýchala. Pobozkal ju na pery a potom sme išli spoločne do izby. Louis pripravil kúpeľňu. Ja som jej utrela prdelku a plienku zabalila a položila na zem. Zabalila som ju do uteráka a prešla s ňou do kúpeľne. Louis zobral uterák a položil ho na bok. Voda bola presne taká ako má byť.  Už dokázala sedieť ale musela mať niečo za chrbtom. Louis ju držal za chrbát aby sedela a ja som ju umývala. Mokrou rukou som jej prešla po vlasoch. Mala ich do hora a s Louim sme sa zasmiali. Poriadne som ju umyla detským šampónom a potom opláchla.  Chytila som ju na ruky a Louis ju zabalil do uteráka. Vrátili sme sa do izby. Vlasy som jej dala do hora a Louis zobral fotoaparát. Bradu som položila na jej hlávku a usmiala sa. Louis vystrúhal grimasu a Evelin sa nahlas usmiala a ja tiaž. Vtedy to cvakol. Potom si prisadol a pobozkal ma na líce keď to znova cvakol. A potom som ich cvakla ja ako si pozerajú do očí.   Nakrémovala som Evelin olejčekom a na prdelku jej nasypala biely prášok. Všetko ma naučila Vanessa lebo mama bola v Španielsku. Dala som jej plienku a biele body s nápisom BEST PARENTS. Dostali sme to od Harolda. Nakoniec krstnými rodičmi sa stali Perrie a Zayn. Snúbenci ako sa patrí. Chýba mi Danielle keďže už nie je s Liamom. Sophia je super a krásna ale nenahradí Dan. Bola na oslave čo ma veľmi potešilo. No prišla až po oslave ale na krste v kostole bola a urobila si aj fotku s Evelin a so mnou.  Obliekal som jej malinké biele legíny a do vlasov som jej dala bielu mašľu. Zobrala som ju na ruky a pobozkala na nos. Zaniesla som ju dole aby som sa mohli pripraviť s Louisom. Vrátila som sa do izby a zobrala si veci do sprchy. Louis sa stačil ku mne ale nepustila som ho. Zamkla som sa a vošla pod sprchu. Potom som si vlasy vyfénovala a zapla do copu.  Make up som si nedávala čím som nechala odhalené jemné pehy. Ako som spomínala som na ne hrdá. Dala som si špirálu aby mihalnice boli husté. Tenkú linku a to bolo všetko. Bolo to primerané. Dala som si čierne čipkované spodné prádlo a na to župan. Odomkla som dvere a pred nimi stál Louis. Oprel sa o zárubňu a premeral si ma a usmieval sa ako pripečený.
„Ak si kuntal po darčekoch si mŕtvy.“ Štuchla som do neho.
„Možno.“ Vyplazil mi jazyk. Chytil ma a otočil so mnou. Ja som ostala na chodbe a on sa zamkol v kúpeľni. Vrátila som sa do izby.  Vytiahla som obyčajné džiny a dole som ich zahla. Obula som si zlaté baleríny a na vrch som si dala košeľu slabo ružovej farby dlhú po zadok. Rukávy som zahla a boli pod lakeť.  Nechala som dva vrchné gombíky odopnuté a na krk som dala zlatú retiazku s Iniciálkami mňa a Louisa. A na ruku som dala čisto zlatý náramok. Išla som do izby Fizzy aby som sa mohla vidieť celá  v zrkadle. Nebolo to zlé.
„Ďakujem.“ Usmiala som sa a ona prikývla. Vrátila som sa do izby a prezrela som darčeky. Boli na svojom mieste. Zdola som počula plač. Zobrala som tašku s mojimi darčekmi a zišla som dole. Nejaké už boli pod stromčekom tak som poprosila Phoeby aby ich tam dala tiež. Bolo tam pre každého niečo. Zobrala som Evelin a nejako ju zabávala. Keď po 20 minútach prišiel Louis tak Evelin nastrčila ruky že chce ísť ku nemu. Je tak rozumná. Zobral si ju a ja som si ho prezrela. Jeho rozcuchané vlasy a ofina dozadu. Biela košeľa zakasaná  v čiernych džinoch.  A čierne topánky, ktoré sa leskli.  Usmiala som sa na neho. Bolo už 6 hodín a Jay prikázala aby sme si išli sadnúť. Evelin sme dali do sedačky medzi mnou  a Louisom.
***
Po večery Louis hneď niekde zmizol a ja som zatiaľ s dievčatami až na Fizzy, ktorá si ukradla Evelin sme pomáhali Jay s riadom. Pred tým sme ale urobili spoločnú fotku so všetkými členmi. Lottie pustila samo spúšť a potom sa ku nám pridala. Dopadlo to skvelé. Išli sme po práci do obývačky a usadili sa. Louis si šúchal o seba ruky.
„Čo je?“ chytila som mu jednu.
„Chcem darček.“ Pomrvil sa.
„Ako vieš že nejaký patrí tebe?“  nadvihla som obočie a on po mne škaredo pozrel.
„Až zajtra! Santa ešte nepriniesol všetky!“ žmurkla som na neho.
„Tak poď sa so mnou prejsť.“ Postavil sa so mnou.
Pozrela som na Jay. „Utekajte!“ zasmiala sa.
V chodbe som si obula čižmy čiernej farby. Dala som si biely šál a čierny kabát a biele rukavice. Louis otvoril dvere, vyšli sme von. Všade bol sneh. Všetko bolo krásne biele. Ruka v ruke sme sa išli prejsť po meste. Zase sme klebetili ale o našom živote a aký sme šťastný. Vianočný stromček bol krásne vyzdobený a aj všetko naokolo. Prešli sme do parku. Na lavičke bolo kopec snehu. Pozrela som sa na Louisa. Pozeral sa do oblohy. Pustila som ho a ani to nejako nepostrehol. Chytila som sneh a urobila guľu. Otočila som sa ku nemu a hodila to do jeho čierneho kabáta tesne pod krk na chrbte.
„Všetko najlepšie k narodeninám!“ Otočil sa ku mne a ja som si rukami podoprela bradu a rozkošne sa usmiala. Nezabralo. Urobil guľu a hodil mi ju do brucha. Začali sme sa smiať. Kým on si robil väčšiu ja som ho trafila menšou do hlavy. Zahryzla som si do pery. Guľu pustil na zem.
„Toto si odpykáš!“ išiel ku mne.
 Začalo pomaly snežiť. Začala som utekať čo najrýchlejšie a najďalej od neho.  Skovala som sa za strom a keď a on bol na tej druhej. Keď som chcela ísť doprava on išiel tiež čiže z jeho strany doľava. Chytil mi ľavú ruku a stihol ma nakoniec ku sebe. Ja som sa snažila vyslobodiť ale miesto toho sme spadla do kopy snehu a Louis na mňa. Už snežilo husto a park bol osvetlený. Bolo to úžasné. Pozerali sme si do očí a ja som si oblízala pery.
„Vieš kde ťa chcem pobozkať?“ prelomil ticho.
„Na ústa?“ usmiala som sa.
„Nie.“ Pokrútil hlavou.
„Na krk?“ zdvihla som jedno obočie.
„Nie.“ Krútil hlavou.
„Na tvár?“ bolo jediné čo ma ešte napadlo.
„Nie.“ Zdvihli sa mu kútiky do úsmevu.
Nechápala som tomu. Ani na ústa nie, ani na krk čo by sa mi páčilo. A ani nie na tvár čo robí často. Tak kde ma chce bozkať????!!!!
„V kostole pred celou našou rodinou keď si povieme Áno!“  usmial sa a ja som otvorila ústa a opakovala si to čo mi práve povedal. Postavil sa a potom mi pomohol tiež. Z kabáta vytiahol bielu krabičku v tvare srdca. Kľakol si na jedno koleno a otvoril krabičku. Leskol sa tam  zlatý prsteň z diamantmi. Jeden veľký v strede dva menšie na bokoch a malinké okolo do polky.
„MARRY ME!“ vyslovil dva krásne slová a ja som na ňu poznala iba jednu jedinú odpoveď. Je môj dôvod aj s Evelin prečo žijem. Chcem s ním už ostaň naveky. Až kým nás smrť nerozdelí....
NEW! :D POSLEDÁ :/// Veľmi som tento príbeh rada písala a Mia s Louisom mi budú chýbať. Toto je Oficiálne posledná časť ale mám napiísaný aj Epilóg takže ak máte záujem tak napíšte do KOMENTU. Chlcela by som tu mať všetky názory čitateľov. Všetci čo to písali. Tak nie všetci ale aspoň zlomok čo ste čítali My Drugs napísali svoj pocit z celého príbehu. Takže prosím píšte. už len dokončiť Help Me. zdá sa že bude pokračovať aj v Januári ale iba jedna časť za týždeň. každú sobotu by som pridala novú časť. A šup sa do nových. Je tu dotazník na ktorý príbeh sa tešíte najviac tak hlasujte ;) 
Ak chcete Epilóg musíte iba napísať KOMENT a ja ho vám pridám možno ešte dnes alebo zajtra do obeda.. :D Je to iba na vás ale musí tu byť viac KOMENTOV ako len jeden či dva. Aspoň 3+. PROSÍM!
Dúfam že ste si príbeh užili tak ako ja ja! ♥





   T H E E N D !

2 komentáre:

  1. Aaaaaaa zasnen dokonale uzastne :D cast nadherna aj madojala :D strasne ale strasne my to bude chybat vsetci aj vsedko ....cely pribeh my prirastol k srdcu a bol moj najoblubenejsi zo vsetkych :D som rada ze som to pohla citat :D ......on ju poziadal o ruku konecne hah :D epilog musis dat naisto :D je mi luto ze je posledna cast ale som rada ze je vsetko tak ako ma byt :DD UZASTNY PRIBEH :*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tento blog som nasla len pred par dnami ale veeeeeeeeeeeeeeelmi som si ho oblubila zacala som citat My drugs a musim poved ze pribeh je velmi zaujimavy :) a super a este neviem aky je v nom proste vsetko to co ma byt v pribehu zakonceny na happy-end :D a uz sa tesim na nove poviedky a SAMOZREJME aj na epilog :) :) :)

    OdpovedaťOdstrániť